Téli Napforduló meditáció
2018. november 29. írta: Csillagtenger

Téli Napforduló meditáció

A belső fény megszületése

A téli napforduló korszakváltó pillanat, ekkor győz a fény a sötétség felett, ami a külvilágban úgy nyilvánul meg, hogy innentől hosszabbak a nappalok. Bennünk viszont megszületik a Megváltó, akit áthat a Tejút ereje, tehát az isteni erőket is képviseli és lehozza nekünk a mindennapokba. Ez egy hatalmas erő, amiben nagy jelentőségű változás lehetősége rejlik. A közel egy órás vezetett meditációval abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy ez a belső erő valóban feléledjen, és ezáltal az előttünk álló sorsfordító, mélyreható változásokat hozó időszakot mindenki a lehető legmagasabban tudja megélni.

A meditációra kényelmes ruhában érdemes érkezni.

Belépődíj: 2.000 Ft/fő mely a helyszínen fizetendő

Regisztráció szükséges a férőhelyek biztosítása érdekében az alábbi email címen. Kérem a regisztrációkor a teljes nevet megadni: toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com

Időpont: 2018. december 21. 18:00

Helyszín: Flow Stúdió Budapest VII. ker., Murányi u. 61. II. emelet

Meditációt vezeti Tóth Gabriella asztrozófus

Web: csillagtenger.hu, FB: csillagtenger

Szeretettel várok minden érdeklődőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3814402666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu