Angyalian ragyogó Vénusz a hajnali órák egén
2018. november 29. írta: Csillagtenger

Angyalian ragyogó Vénusz a hajnali órák egén

A minap azt mondtam, hogy a Vénusz lépett fel most a csillagos égbolt táncparkettjére. És valóban. Ezt a csodát, visszaigazolta. Ma reggel (nov 29) 6 órakor mikor elindultam itthonról és felnéztem az égre, valami csodálatos fényerővel mosolygott szembe. Ennyire fényesnek még sosem láttam. Jelezte, hogy itt van, segít valamit megteremteni és az Angyalok segítenek ebben.

 

Mindezt azért írom le, mert ha tiszta lesz az ég holnap hajnalban, és valaki akkor már ébren van, nézzen fel az égre kelet-dél-keleti irányba, ott fog mosolyogni rá. Egészen 7 óráig látható, amíg fel nem kel a Nap. Beszéljetek hozzá, hangolódjatok rá, most hatalmas az ereje, és hátha megsúgja mi az az új, kreatív, őrült dolog amit megteremthettek. Hiszen tudjátok, nemsokára egzakt az Uránusszal való oppozíciója.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr914405030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu