Tippek Adventi koszorú elkészítéséhez
2018. november 23. írta: Csillagtenger

Tippek Adventi koszorú elkészítéséhez

Elsődlegesen azt javaslom, hogy készítsd el saját magad koszorúját, mert abban benne vagy Te magad, saját teremtő erőid. A vásárolt koszorú energiája teljesen más. A tökéletes adventi koszorú elkészítésénél a négy elem rendszerére figyelj, mert így tud 5 elemmé alakulni, ugyanis a négy elem egyensúlyából jön létre az 5. elem, a kvintesszencia, a SZERelem. A szerelem az a hatalmas erő, ami által kialakul az élet, de ez csakis a 4 elem egyensúlya által valósulhat meg.


Fontosak még az égtájak. Úgy érdemes felépíteni az adventi koszorút, hogy a gyertyákat a négy égtáj felé rakod, és a négy gyertyát a koszorún belül összekötöd és keresztet alkotsz, pl két ágat, vagy két pálcikát összekötsz, amik a gyertyáktól indulnak ki (lásd a rajzot). Ennek a közepére rakj egy magot. Gyertyagyújtásnál a keleti irányba rakott gyertyával kezdd, majd dél, nyugat, és utoljára észak. Észak az utolsó, mert a legsötétebb időben (ekkoriban van a téli napforduló, mikor a leghosszabbak az éjszakák) gyúlik a fény (Karácsony), így a 4 gyertya együtt világítja meg a koszorú közepén lévő kereszt közepén lévő magot, és így születik meg az élet.


Ha szeretnéd behívni otthonodba a Tejút energiáit is, akkor a gyertyák színéhez válaszd a 4 Tejútoszlop színét, ez a fehér, sárga, kék és vörös. A fehér Sirius csillaga, a sárga Capella, a kék Vega és a vörös Antares. Hogy milyen sorrendben gyújtod a gyertyákat tulajdonképpen mindegy, csak az égtájra figyelj, én egyet javaslok, hogy az utolsó a vörös legyen. Ő ugyanis Antares, a szívcsillag. Ha őt gyújtod meg legutoljára, ami legközelebb esik Karácsonyhoz, és idén egyébként pont Karácsonykor áll együtt a Jupiter az Antaressel, akkor könnyebben születik és árad az isteni szeretet otthonodban és a szívedben.


Egy-egy gyertya meggyújtásakor érdemes az alábbiakra gondolni, amivel megerősítheted az isteni energiákat: Sirius – hű vagyok önmagamhoz, isteni eredetemhez, Capella – megpillantottam az isteni hazát, és elindultam hazafelé, Vega – felcsendült a lelkemben a szférák zenéje, az isteni dallamok, Antares – kinyílt a Szív-kapu, mostantól szabadon átjárhatok a földi és isteni világok között, vagyis isteni erőimet működtetem a földi világomban.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1514388624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu