A kiáradás, szeretet árasztásának időszaka indul el – 2018. november 22.
2018. november 21. írta: Csillagtenger

A kiáradás, szeretet árasztásának időszaka indul el – 2018. november 22.

A Nap is belép a nyilas zodiákusába, így már három bolygó, a Merkúr, Jupiter és a Nap jár itt, ezáltal nagyon felerősödött a nyilas üzenete, ami elsősorban a kiáradás, szétáradás minősége. Vagyis érezheted mostanában, hogy a téged ért élményeket, hatásokat meg akarod osztani, át akarod adni másoknak. Most minden bőséggel jön, jobban árad az öröm, könnyebben végzel olyan dolgokat, amiben igazán örömödet leled, szívből csinálod. Könnyebben tudsz társalogni, észreveheted, hogy filozófikusabb a gondolkodásod, és hogy sokkal könnyebben kapcsolatba tudsz lépni a felsőbb világokkal, valamint ami nagyon fontos, jobban hiszel önmagadban. Az ima ereje nagyon erős, érdemes is naponta az égiek felé fordulni és elmondani kívánságaidat, sokkal jobb eredményeket érhetsz el.

Ez az az időszak, amikor érdemes elővenni olyan dolgokat, amikkel korábban nem szerettél foglalkozni mert most azzal is könnyebben megbírkózol, és mivel a nyilas a távlati tervezés időszaka is, segítesz vele magadnak hosszú távon is. Tényleg érdemes megragadni ezt a lehetőséget, nagyot lehet most fejlődni. Például meg akartál tanulni egy nyelvet de eddig nem ment? Most fogj bele, biztosabb a siker.

Remek időszak arra is, hogy rájöjj mi igazán életed értelme. Kinyílnak az égi kapuk, felerősödnek a megérzések, nagyobb ívekben tudsz gondolkodni, ami segít kiemelkedni a mindennapi gondolkodásból, tágul a tudatod, jobban megérted az egész rendszer működését, miben mi a tanítás, rájössz, hogy nincsenek véletlenek. Vagy könnyebben megtalálod a tanítókat, mestereket, akik segítenek megérteni a miérteket. Az igazi bölcsesség ideje is. Sokkal bölcsebb is vagy, észreveheted, hogy máshogy gondolkozol, máshogy fejezed ki magad, más, magasabb szintű szavakat használsz. Illetve most tudunk igazán előre tervezni, jobban ráláthatsz arra mit rejteget a távlati jövő, hol tudod magad elképzelni 10-20 év múlva.

Egy szóval, ez az igazán magas tudás időszaka. Alacsony szintje lehet, amikor mindent te tudsz jobban, mindig neked van igazad, vagy túlidealizálod a dolgokat, olyanokat képzelsz el, amiknek nincs reális alapja.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9714385860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu