Szeretet nyelve ami által nyílik az Istenek világa – 2018. november 08.
2018. november 08. írta: Csillagtenger

Szeretet nyelve ami által nyílik az Istenek világa – 2018. november 08.

Holnap (2018. november 08.) gondolatiságunk, szellemvilágunk számára megnyílik az Istenek világa azáltal, hogy a Merkúr eléri a Skorpió szívét, az Antares csillagot. Elindul az az időszak, amikor a legmélyebb lelki dolgokról, titkokról tudunk beszélgetni, olyan dolgokat tudunk megérteni mások lelkében, amiről ő nem is tud, vagy nem akar tudni. Ekkor tudunk igazán kimondani, elrendezni, átminősíteni dolgokat. De ez csak akkor tud ebben a formában működni, ha a szeretet vezérli gondolatainkat, szavainkat. Mert a Skorpió szíve, az Antares csillag vezet fel a Tejútra. A Skorpióban találkozunk ugyanis az Istenek útjával, ahová a belépés az Antares csillagon keresztül történik, és most a Merkúr, a kommunikáció bolygója érkezett meg ide. A Tejút viszont azért nagyon fontos, mert ez nem csak egy út, nem csak egy folyó, hanem ő választja el az isteni és a földi világokatt, vagyis akkor tudjuk megteremteni, megvalósítani a lelki biztonságot a fizikai életünkben, ha nyitunk a szeretet felé. Ennek első lépése a gondolatainkban, szavainkban rejlő szereteterő. Aki tehát nyit a szeretet felé a következő napokban, a szeretet nyelvén tud kommunikálni társaival, az fog tudni fellépni ide és táplálkozni a Tejút energiákból. Mindez azért nagyon fontos, mert ez az első lépése az adventi és karácsonyi időszaknak, amikor az Antares csillagnak kiemelt szerepe lesz, azáltal, hogy megérkezik ide a Jupiter és Nap is. Az év hátralévő időszaka az Antaresről és a szívünkben megszülető szeretetről szól. Ebbe a csodába vezet be a holnap nap a Merkúr és vele együtt a Hold.

Mert a Hold is holnap érkezik meg az Antereshez együtt a Merkúrral. Ráadásul Hozza a Jupitertől a szeretet bölcsességét, és a növekedő erejével (növő Hold van) a lépnek át együtt az Isteni szeretetkapun. Növekedő erejével gyarapodni, erősödni tud bennünk a szeretettel való kommunikáció. Támogat a lelki kommunikációban, a felszínről segíti megérteni a lélek mélyének titkait, és segíti kimondani amit szeretnénk ugyan kimondani, de esetleg nehéznek éljük meg. Mivel a Hold van felső együttállásban a Merkúrral és nagyon magasan is jár az ekliptika felett, ez azt jelenti, hogy a lelkünk, az érzéseink vezérlik gondolatainkat. A Hold azáltal, hogy magasan jár, már a Kígyótartó csillagait érinti, így elhozza számunkra a beavatást, amiről a Kígyótartó szól. Ez azt jelenti, hogy minél inkább érzelemből, lélekből kommunikálunk és tudunk kimondani mély dolgokat, annál nagyobb beavatásban van részünk, vagyis annál jobban tudunk kapcsolódni isteni erőnkhöz.

Mindig érdemes törekedni a szeretetteljes beszédre, de a holnapi napon ennek hangsúlyozott ereje van. Figyeljetek hát oda kiről mit gondoltok és hogy szóltok hozzá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3014360655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu