Uránusz-Vénusz szembenállás – 2018. október 31.
2018. október 31. írta: Csillagtenger

Uránusz-Vénusz szembenállás – 2018. október 31.

Újra feláll ma az Uránusz-Vénusz szembenállás, de most mindkét bolygó hátrafelé halad, így megtörténhet, hogy a ma elindított dolgok majd csak később aktiválódnak igazán, de érdemes kihasználni az energiákat, mert abszolút emelő erő van ebben a kapcsolódásban, hiszen a Vénusz az Angyal, az Uránusz a Felfelé Úszó Halak csillagaiban jár. Bármi vénuszi, amibe ma újonnan belefogsz, kiemelhet az ördögi körből. Ilyen lehet egy alkotás, bármilyen kreatív ötlet elindítása, ha ma kezdesz el egy tánctanfolyamot, vagy megérint a színházi darab, az is lehet, hogy máshogy sminkelted ki magad, és bókokat kapsz, ami által beindul valami, vagy próbálj meg valami újdonságot varázsolni a vacsoraasztalra, és figyeld milyen eredményt érsz el vele. De ma jöhetnek váratlan fordulatok emberi kapcsolatainkban, hírtelen javulhatnak, de akár véget is érhetnek. Az is lehetséges, hogy valakinek ma forradalmi új ötlete támad, amivel elindít egy kreatív vállalkozást. Jönnek a sugallatok, bevillanások a női teremtőerők terén. Lehet ma találkozol valakivel, aki a nagy Ő, de ma a meglévő kapcsolataid minőségén is emelhetsz.

De az uránuszi energiák is nagy emelőerőt kapnak. Azon se lepődjünk meg ma ha az őrült ötleteink törnek a magasba, de azt is észreveheted, hogy egész nap jókedvű vagy, csak úgy repkednek a viccek, sok a nevetés. Minden ami különc, őrült jó értelemben véve, azt kell ma csinálni. De ma igazán szabadon lehet szeretni. Menj ki kicsit a parkba ebédidőben, élvezd a napsütést, nyisd ki a szíved.

 

Jó kis nap ez, igazán aktívak ma érzelmeink, alkotóerők, engedd ki a benned lévő őrült feled. Hangolódj rá ezekre az energiákra, és áradj velük.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5814336029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu