Mars-Plútó szembenállás hatalmas átíró ereje – 2023. május 21-22.
2023. május 20. írta: Csillagtenger

Mars-Plútó szembenállás hatalmas átíró ereje – 2023. május 21-22.

Már nagyon közeledünk a végkifejlethez, aminek következő nagyon fontos lépése a Mars-Plútó végre beélesedő oppozíciója (május 21. 5:12). Azért mondom, hogy végre, mert innentől ez a hatás kezd majd csitulni, ami hoz majd némi megnyugvást azoknak, akik bármilyen feszültséget tapasztaltak az elmúlt héten. Érdemes egyébként átgondolni ezek miről szóltak ha voltak, mert nem véletlenül jöttek. Mutatták magukat, hogy tudd, hol feszülsz, hol nem tudsz kitörni, megoldani. Tudd, hogy akkor is, ha aktuálisan nehéznek éled meg, az ilyen helyzetek mindig érted vannak, mert lehetőséget adnak arra, hogy tudatosítva, meglépd azokat és azt a belső feszültséget felold. De ehhez kell a szembenézés. És most egy ilyen kozmikus erővel a háttérben mint a Plútó, itt teljesen más kimenetelt lehet találni.
 
A Mars-Plútó szembenállás önmagában egy elsöprő erő, jó értelemben persze, amivel a két világ ereje egyesül ha jól éled meg, amivel a földi síkon tudsz kozmikus erőket mozgatni, főleg, hogy Plútó által most abszolút nyitva van a kozmikus kapu és áramlik be egy valami hatalmas erő. Nem jól megélve ez a szembenállás azonban hatalmas feszültség forrása is lehet, ahol a kozmikus és a földi erő feszül egymásnak és mivel Plútó az erősebb, azon a területen hozhat ’rombolást’ ahol a Mars áll, hiszen oda csapódik le (ez az a ház, ahol az oroszlán nulla foka van életedben). Mindenképpen érdemes ezt megfigyelni és tudatosítani.
 
De azon túl, hogy szembe kerül ez a két erőbolygó, ami önmagában hatalmas, még három háromszög csúcsába is fut ki erejük, vagyis három végpontba viszi bele ezt az energiát. Ebből kettő Neptunusz és Jupiter felé, amivel újra éled ez a két csúcsenergia, ami május 15-én, azon a nagyon erős hétfőn másmiatt, de szintén együtt hatott. Emlékszel még? A szellemi szintlépés és mélylélekre való tudatosodás lehetősége egyszerre. Na, most tudatosodik igazán ami akkor mutatta magát.
 
A harmadik csúcs pedig a Nap felé tör ki, ami még erősebb hatás lesz, hiszen a Nap Plútóval való trigonja (május 21. 15:58) és Marssal való szextilje (május 22. 7:57) egyidőben lesz egzakt. Ez a három cselekvőbolygó így együtt egy igen impulzív hatást hoz ami két teljes napig lesz abszolút éles, hiszen a háromszög mindhárom szára egyidőben egzakt (Mars-Plútó oppozíció május 21. 5:12). Ezzel pedig az a Nap, vagyis te, a frissen megszületett önmaga képességeire tudatos új én (május 19-én volt Újhold) egy hatalmas tolóerőt kap, mind fizikai és kozmikus irányból, amivel képessé válik arra, hogy áttörje minden kétségét. Ez egy olyan ajándék, el sem tudjuk képzelni mekkora, főleg, hogy két segítő fényszög által érkezik.
 
Ha itt kifutna az egész, már azt mondanám, hogy wow, de még mindig nem ez a vége.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3418127876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu