A van állapot
2022. november 01. írta: Csillagtenger

A van állapot

A legboldogabb, legteljesebb ember az, aki otthon van önmagában, önmagával jóban van, nem kell neki a külvilág visszacsatolása ahhoz, hogy tudja kicsoda és mit akar. Ide eljutni egy folyamat, ami a tapasztalásokon, kapcsolódásokon keresztül történik. De előbb-utóbb eljut mindenki oda, hogy már önmagában megvan ez a teljesség, nem kell hozzá a külvilág. Attól még kapcsolódik, de már nem azért mert jobb és több akar lenni, hanem mert igénye van rá, hogy kapcsolódjon, bár ezen kapcsolatok minősége is változik, mert már csak azzal akar lenni akivel jól érzi magát és nem azért kapcsolódik, hogy kapcsolatban legyen.

Ez a van állapot, amit mint isteni eleve ismerünk, de a földi úton, ebben a sűrű energiában tapasztalva még inkább megismerjük, ami majd az isteni létben is szintlépést hoz, hiszen maga a lélek is fejlődik. A földi lét tehát az isteni úton való fejlődés egyik elengedhetetlen állomása, amihez mi most ezt a csodálatos földbolygót választottuk a benne lévő összes kihívással és csodával. Gondolj bele mekkora fejlődés az, amikor ebben a sűrű anyagban eljutsz oda, hogy a van állapotban vagy, áramolsz, Egy vagy. Mert lehetséges, efelé haladunk.

Szaturnusz halakba lépésével azt fogjuk megtapasztalni, hogy hol járunk ezen az úton, az addig eltelt időben pedig erre készülünk fel, ezért fontos már most a fókuszt befelé, önmagadra irányítani, hogy megtudd hol van még dolgod.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8217967768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu