Különleges energiájú nap Teliholddal – 2023. március 7.
2023. március 05. írta: Csillagtenger

Különleges energiájú nap Teliholddal – 2023. március 7.

Nagyon harmónikus, magas energetikájú hét eltelte után érkezik el az a nap mit már oly nagyon várunk. Várunk, de közben nem tudjuk igazán mire várunk. Vagy mégis? Az én olvasatomban egy gyönyörű három év kezdődik életünkben azáltal, hogy Szaturnusz a halak jegyébe lép, hiszen ez nagyon sok olyan lehetőséget tartogat, ami túlmutat az elme képzelőerején.

Igazi varázsidőszak veszi kezdetét, főleg, hogy Jupiter feltárta, és megmutatta mi várható ezen időszak alatt, hiszen egy éve, 2022-ben sétált végig a halak jegyén, ahol Neptunusszal is együtt állt (ez a nap egy igen fontos nap, 2022. április 12.) és már áttért a kos kezdeti energiájába. Ezáltal egy olyan iránytűvé vált, aminél jobbat elképzelni sem tudunk. Persze ezt érteni és tudni kell kiolvasni, hogy ez az iránytű vezetni tudjon. Neptunusz, a halak másik ura pedig a legjobb helyen, uralmi helyzetében szintén a halak jegyében sétálva támogatja Szaturnusz útját. Neptunusz számára a halak jegye a legharmónikusabb, legcsodálatosabb energia, ahová ő 2012-ben lépett be (ugye tudod miért fontos dátum ez?) és azóta nyitja számunkra a láthatatlan világ belső kapuit. Mindehhez a Vízöntő jövő csillagai adják a szellemi iránymutatást, ami belső fényünk tudatosságával támogat. Ez is egy olyan szellemi vezérlet, aminél tisztábbat elképzelni sem tudunk.

Mindez akkor élhető meg ebben a magas minőségben, ha valaki érti mindezt, hiszen ezek nemcsak a fizikai, hanem a szellemi síkon is már a legmagasabb szintek. Viszont bármelyik pillanatban fel lehet ehhez nőni, de csakis az alázat és tudatosság által, aki maga Szaturnusz. És pont ő lép be ide, ő, a mester. Aki hallotta már tőlem az asztrozófia szakrális olvasatát, ő érti, hogy ez valóban mekkora lehetőséget rejteget. Ez már tényleg mágia, varázslat. Mától egy olyan kapu nyílik, amivel át tudunk lépni egy teljesen más minőségbe, amiben az a legcsodálatosabb, hogy mindezt az elmével felfogva, mert ez a világ, ahová most belépünk, az isteni, az, amikor kilépve a testből hazamegyünk. De most itt, a földi testben is meg tudjuk tapasztalni, élni. Ez ennek az előttünk álló néhány évnek a lehetősége. Érted mit jelent ez?

És ezt a lépést egy csodálatos Telihold vezeti fel Uránusszal kapcsolódásban. A Telihold egy órával Szaturnusz halakba lépése előtt teljesedik ki, vagyis tulajdonképpen egyszerre történik a kettő, mintegy összeolvasztva a két energiát. A Teliholdban kiteljesedés van, a földi és lelki világunk teljessége, egységre törekvése, egy gyönyörű szextil-trigon kapcsolatban Uránusszal, azzal az Uránusszal, aki a polárisból, vagyis a szenvedésből isteni szintekre emelő erő. A szextil és a trigon is harmónikus energiák, vagyis aki megérti, hogy mit jelent a földi-isteni egysége, már azzal emelkedik, hiszen ez a kapcsolódás mint egy nyíl irányul Uránuszhoz. És ez vezeti be Szaturnusz halakba lépését.

A Telihold a szűz-halak tengelyén áll fel, úgy hogy a Nap van a halak jegyében, aki már igyekszik Neptunusszal való együttállás felé. A halak Nap egy nagyon harmónikus, belső egységben áramló én, ami mivel Neptunusz maga is a halak jegyében van, még teljesebb áramlás lehetőségét adja, főleg, hogy Merkúr és már Szaturnusz is a halak jegyében van. Nagyon harmónikus energetikai háttérrel lép át a mester, a szűz Holddal kísérve, aki március 6-8-a között mindegyikükkel szembe is kerül, ezzel meghozva a két világ egyensúlyát, rendjét, rendszerét, ezáltali egységét.

A Telihold az Oroszlán és Vízöntő csillagait köti össze, ezáltal egységbe kerül a világát irányító külső és teljességét megélő belső én, ami így irányul az új terv elkészítését megvalósító Kos felé, ahol Uránusz dolgozik.

Vagyis életünk minden szintjén megjelenik a sors útmutatása, jelezvén ebben az egy napban, hogy merre is tartunk, ki is az, aki sorsát irányítva dönti el milyen úton halad. És a kedves Olvasó az, akinek ezt felismerve van meg a lehetősége mindezt a saját szintjét a legmaximálisabban kihasználni. Az égiek mutatják az irányt, de az Olvasón múlik mennyit tud belőle kivenni. Már csak abból, hogy érti ezen szavak mögötti üzeneteket. Mert van a kulcs és az ajtó is el van rejtve ebben az írásban.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1318064284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu