Támogató lépések
2023. február 21. írta: Csillagtenger

Támogató lépések

Uránusz kap most két nagyon erős fényszöget, egy kvadrátot Merkúrtól (2023. feb 21. 23:22) és egy kvintilt a Naptól (2023. feb 22. 7:01). Ezek gyönyörű teremtő energiák két hétköznapi bolygótól vagyis hétköznapi életünkből merítve kapunk most nagyon erős sugallatokat és tetterőt az új célok felé lépéshez amin Uránusz eleve dolgozik nekünk. Ráadásul ezek igen tiszta és legmagasabb szintű üzenetek, hiszen a Nap és Merkúr szellemi vezérlete a Bak és Vízöntő csillagai.

Mindig valahonnan valahová tartunk, de szerintem a mostani energiákkal nagyon erősen érződik, hogy aktuálisan éppen milyen úton vagy, vagyis honnan indultál és hová tartasz és mik a kettő között a lépések. Ehhez kapunk most gyönyörű támogatást ezzel a két fényszöggel. Egész nap, de valószínűleg éjszaka legintenzívebben. Tulajdonképpen a két hétköznapi bolygó által nem kell ehhez mást tenni, mint figyelni azt, ahogy éled az életed, hétköznapjaid, kivel találkozol, tőle mit kapsz, min gondolkodsz, mi mozgat meg, miben leled örömöd, mert abban van a kulcs, amit megragadva tudod majd merre lépj.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1718054762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu