Nap-Szaturnusz együttállás – 2023. február 16.
2023. február 14. írta: Csillagtenger

Nap-Szaturnusz együttállás – 2023. február 16.

Ez az abszolút koncentráció, a tudásban levés. Ami egy csúcsenergia, amikor tudod ki vagy, a nagyban a kicsi. Most állj meg egy pillanatra és értelmezd ezt a mondatot. Nagyban a kicsi. A nagy egész ugyanis ugyanúgy te vagy aki itt ebben a létformában kicsiben tapasztal, tehát mi van ebben az együttállásban?

Az önmagadra való teljes tudatosság, a kezdeti pont ahonnan indultál, az út maga és ahová meg is fogsz érkezni, ez a nagy. Tudod ezt tudni mekkora nagy dolog? És a fény, az életed, a tested, ez a kicsi aki meg tudja is mindezt. Ezt is érted mit jelent? A Nap-Szaturnusz együttállásban ez van, vagyis az, hogy minden van, és minden úgy van ahogy te vagy. Ízlelgesd.

És ez most még ’csak’ a vízöntő jegyében, de a következő két évben a halak jegyében, ahová 2025-ben ráadásul Merkúr is beleáll, hát én nem is tudom szavakkal hogyan lehet ezt igazán elmondani.

A Nap egyébként ezzel mintegy betolja a Szaturnuszt a halak jegyébe és a Vízöntő jövő csillagaiba, bár ebben Merkúr is segíteni fog, mert ő március 2-án áll együtt a Mesterrel, aki március 7-én lép át a halak jegyébe, amikortól minden olyan nagyon más lesz, de már most is érezhető ennek az előszele, főleg, hogy a Nap el is éri a halak jegyét február 18-án.

Szaturnusz Vízöntő jövő csillagaiba lépésével fizikai síkunk legmagasabb szintjére lépünk, nem mással mint a Mesterrel. Egy csodálatos időszak veszi kezdetét, amihez a hétköznapokban bejön a halakság áramlása. Nagyon szép időszak előtt állunk, de kell hozzá a tudatosság, hogy így is éld meg. Innentől lassan el is fogynak a szavak, értelmüket vesztik, érzékelhető is lesz majd a különbség ki hogyan beszél, mit mond, nagyon szépen megmutatja ki milyen tudatossági szinten van. Eddig is látszott, de innentől még szembetűnőbb lesz, ahová ez a Nap-Szaturnusz majd Merkúr-Szaturnusz együttállás nyit kaput.

Nagy változások előtt állunk, a belső út lesz innentől az igazi út, eddig is ez volt, de innentől tényleg, nem pedig a látvány, a külsőségek útja. A Csillagtenger oldal életében is látható lesz majd ez a változás, elindulok egy még csendesebb útra, ahová már az élet is tol, csak ki kell tudni olvasni a jelekből. Mindezt érzékelheted majd az írásokban, szolgáltatásokban, azok elérhetőségében is.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6118049072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu