Teremtő mágia – 2023. január 19-február 8.
2023. január 19. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2023. január 19-február 8.

Ha van kedved folytatni a teremtő mágiát és kihasználni hatalmas erejét, akkor ismét lehetőséged van elindítani egyet, ugyanis a Hold ma este (jan 19) 22:43-kor ismét eléri a Nyilas csillagkép íja hegyét, az Alnasl csillagot ahonnan a teremtéseink útra indulnak. Ebben az időben fordulj észak felé, gyújts gyertyát, szólítsd meg Artemisz istennőt és mondd el neki kérésed, majd további 20 napon át (már 20-án reggel is) lehetőleg a Napkelte pillanatában vagy ha akkor nem megy legkésőbb délig ismételd meg kérésed mindig a Nap felé fordulva.

Igaz ez most csökkenő Hold mert 21-én Újhold van, de közben mégis minden bolygónk emelkedő íven van az ekliptikán, abszolút építő energiák ezek, nagyon nagy ereje van most a teremtésnek, főleg, hogy most indult el a Merkúr, Mars is már előre halad, január 22-én az Uránusz is megfordul, ezáltal minden bolygónk direkt mozgásúvá válik, és még benne vagyunk a hatalmas erejű Nap-Plútó együttállás energiájában. Szóval nagy erők dolgoznak együtt, érdemes tudatosan kihasználni a bennük lévő lehetőséget.

Gondold át mit indítanál útra, és teremtsd meg magadnak. Az eredendő teremtő elv a gondolat, amivel minden pillanatban teremtesz, akkor is ha nem vagy rá tudatos, de ha tudatosan teszed, a számodra legélhetőbb világot tudod megteremteni magadnak. Ha ehhez hozzáteszed a segítő energiák erejét, még hatékonyobbá teszed teremtésed. Arról nem is beszélve, hogy amikor ilyen feladatokat végzel, azzal elkezded gyakorlatba is ültetni az emelő, pozitív, teremtő gondolkodást, amivel szépen átírod gondolataid szintjét, és észre sem veszed, egyre jobbá válik életed. Már ezért is megéri.

A mágiával kapcsolatos további részleteket itt olvashatsz: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1018029630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu