Teremtő mágia Nappal és Holddal
2022. december 22. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia Nappal és Holddal

Nemcsak, hogy négy teremtő mágia lehetősége van egyidőben Jupiterrel kvadrátban, de a Nap és Hold úgy érkezik meg a Nyilas Alnasl csillagához, hogy közben együtt állnak, vagyis az Újhold pillanatában. Ízlelgesd magadban, Újhold a nyilat ellövő ponton egy Jupiter kvadráttal a fény győzelme pontján, ahol mindez azonnal meg is jelenik a fényben, vagyis láthatóvá válik. Igazi csoda van itt születőben, mert a Nyilas csillagai az az energia, ahol ráállsz a fényutadra, vagyis ahol felismered, hogy küzdelem nélkül is haza lehet jutni, meg lehet oldani dolgokat. És ez most Jupiterrel (Zeusszal) kvadrátban. Itt tényleg nagy dolgok vannak születőben.
 
Nagyon sokat beszéltem már a Nyilas fénynemző erejéről, ezért most valóban csak a lényeget szeretném mondani. Egyszerre két teremtő mágia indul most egyidőben, a Nappal és a Holddal, ami így most kapcsolódik a már korábban elindított Merkúr és Vénusz mágiához. Azt javaslom, hogy csináld úgy ahogy eddig, kezdd a Merkúr mágiával, majd térj át a Vénusz mágiára, és utána jöhet a Hold majd Nap és úgy zárd le, nem kell kilépni egy-egy teremtés után és újra indítani, végigviheted egyben.
 
A Hold 2022. december 23-án 11:19-kor éri el az Alnasl csillagot, a Nap 2022. december 23-án 11:51-kor. Az Újhold 2023. december 23-án 11-19-kor születik, pont akkor mikor a Hold eléri az Alnasl csillagot. Mivel ekkor már tulajdonképpen a Nap is ott van, ezért ezt itt egyszerre javaslom elindítani. Időzítsd az aznapi teremtésed ekkorra, számold ki mennyi idő lehet az első kettő, hogy úgy végezz Hermésszel és Aphroditével, hogy 11:19-kor már Artemiszt és Apollont szólítod. Artemiszt és Apollont egyszerre hívd be, és a további 20 napon is együtt hívd őket. Ez most ezáltal egy rendhagyó mágia velük, de mivel a kezdetkor Újhold volt, így visszük végig. És ne feledd, minden teremtésnél (Hermésznél és Aphroditénél is) szólítsd meg Zeuszt is, hiszen abszolút aktív résztvevője ennek az energiának, ő hozza a fényre kérésed. December 23-án az irány dél, hiszen hol máshol születne az Újhold mint a zeniten, annyira csodálatos. A további napokon a napkelte pillanatában kelet felé fordulva végezd a mágiát.
 
A Nap és Hold mágia 2023. január 13-áig tart.
 
Legyenek ezek a kérések valami magas szintű, a földi léten túlmutató kérések. Akkora hatalmas energiák dolgoznak, érdemes kihasználni erejüket. Mindig magaddal kapcsolatosan teremts, Nap és Hold is éned egy-egy aspektusai, valahogy ezt fogalmazd bele teremtésedbe.
 
A mágia menetéről itt olvashatsz bővebben: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/
 
Csodálatos teremtést és isteni énedre való tudatosodást kívánok.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2118007724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu