Mivel küzdesz?
2022. november 14. írta: Csillagtenger

Mivel küzdesz?

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy van-e még valami amivel küzdesz. És figyelj. Mindenre. Arra is ami kintről hat rád, arra is ami bent zajlik. Tedd fel a kérdést és figyeld a választ. Megjön. Hiszen Mars és Neptunusz második kvadrátja erősödik a héten, ami majd november 19-én szombaton teljesedik ki, addig egyre erősebb intenzitással érezhető. Ezzel összekötik a koronacsakrát a lélke mélyével hiszen Mars Nimród fejénél jár, Neptunusz pedig a Halak mélyén. Ha tehát felteszed a kérdést, az isteni válaszol, ami a legtisztább, valódi válasz és jó ezt tudni.

Elég ha most arra figyelsz, hogy mi ez, vagy mik ezek. Lehet külső(nek vélt) vagy belső, akármelyik is figyeld meg, tudatosodj rá, hogy micsoda és milyen formában jelenik meg. Nem kell most még csinálnod vele semmit, csak figyelj és jegyzetelj. Írj le mindent Neptunusz naplódba. Ne véleményezd, ne színezd, ne pörgesd bele magad, csak szimplán érzékeld és írd le. Ennyi most a dolgod. Ne is nagyon beszélj róla senkinek, ez a te belső ügyed. Sokat teszel magadért ha megteszed. Mindez egy nagyon fontos kérdésre ad majd választ, egyelőre türelem, most csak annyi a dolgod, hogy megfigyeld.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3317978364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu