Újhold az Angyalban – 2022. október 25.
2022. október 25. írta: Csillagtenger

Újhold az Angyalban – 2022. október 25.

Hold tegnap éjjel (okt 24. 23:00) szintén belépett az angyali birodalomba ahová holnap Merkúr is követi (okt 26. 10:00) ezáltal mind a négy gyorsbolygónk itt sétál ezért nagyon nagyon erős most angyalkáink jelenléte életünkben. Ez október 31-ig így van, igaz a Hold gyors mozgása miatt csütörtökön már továbblép, de hárman maradnak és majd jövő héten kezdenek szépen elköszönni, és november 5-én Merkúr hagyja el birodalmukat utolsólag.

Valóban nagyon erős most az angyali jelenlét, tényleg érdemes kihasználni ezt az időszakot és beszélgetni velük, folyamatosan duruzsolni nekik, hozzájuk intézni a kérdéseket. Ez a tudatos figyelem feléjük a továbblépésben is támogat, irányt kaphatunk a nagy úton is.

És van itt még valami, Újhold születik ma az Angyalban, de azzal, hogy beáll a Hold a Nap-Vénusz közé, ez nemcsak egy 'sima' születés, ez mágikus erővel való születés ráadásul angyali támogatásssal, ugyanis a Hold újra összehozza a Nap és Vénusz még amúgy is erős együttállását, ami így lehetőséget ad arra, hogy megerősítsd múlt vasárnapi teremtésed. Ennek tökéletes ideje okt 25. 12:49-14:05 között van.

De ez a mai nap valami új elindítására abszolút kedvez, megkapod hozzá az angyalok támogatását, ha tehát van valami amivel egy ideje kacérkodsz, ma vágj bele. Érdemes távolba tekinteni, vagyis valami nagyobbat teremteni, elindítani.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5017962272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu