Félelmeink legyőzése
2022. október 03. írta: Csillagtenger

Félelmeink legyőzése

Merkúr vasárnap (okt 2) elindult újra előre, már mától (hétfő okt 3) érezhető lesz, hogy felgyorsul világunk, jobban nyitunk, kiváncsibbak vagyunk, amihez hozzájön majd Plútó előre fordulása vasárnap, október 9-én. Onnantól még impulzívabb, kitörőbb lesz minden, még könnyebben el tudjuk érni céljainkat.

De mindez felerősítheti félelmeinket is, hiszen Merkúr Neptunusszal szembenállva és Plútóval trigon kapcsolatban fordult előre. Ezzel felszínre tudja hozni azokat a belső dolgokat, amikre nem is vagyunk tudatosak. Már lehet hétvégén, éjszaka elkezdődött, érdemes lesz figyelni magad, hogy mik ezek, hogy rendezni tudd, hiszen a szűz jegyében és csillagképében indul útnak Merkúr.

A félelmeink ősfélelmeink, mind az ismeretlenről szólnak, az ismeretlen pedig mindig az út ahová lépni fogsz legközelebb, hiszen senki nem tudja mi történik előre még akkor sem ha újra és újra ugyanazt az utat teszed meg. Mindig minden úgy van ahogy éppen te vagy, ahogy te teremted. Hiszen tudat alatt ott vannak korábbi élmények, kudarcok, a be nem fejezett dolgok emlékei, saját magunk vagy más hibáztatása, vagy legerősebben a külvilági hatások amik mind hatással vannak tetteinkre, gondolatainkra. Terveink mindig vannak, de hogy ezek hogyan valósulnak meg, nem tudni előre és pont ez félelmeink bölcsője.

Vagy mégis lehet tudni? Ugyanis minden úgy alakul, ahogyan te belül lefested, lerajzolod, átgondolod, előre megéled, teremted. Mindezt általában úgy, hogy nem is vagy rá tudatos. Merkúr előre fordulásával most kiváló lehetőséget kapsz arra, hogy megfigyeld magad, hogy mitől félsz, vagyis hogyan működsz belülről. Neptunusz megadta ehhez a kulcsot, Merkúr pedig a felszínre hozta és tudatosítja. Ráadásul minden gyorsbolygó direkt mozgású, most könnyebb elfogni és majd Plútó fordulásával át is alakítani őket.

A megoldás egyébként mindig az, hogy megteszed amitől félsz. De előbb tudni kell mi az.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1517945444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu