Mágikus nyíl – 2022. szeptember 23.
2022. szeptember 23. írta: Csillagtenger

Mágikus nyíl – 2022. szeptember 23.

Az égiek egy hatalmas nagy isteni nyilat rajzolnak az égre néhány órára 2022. szeptember 23-án 5-9 óra között, a Hold-Jupiter-Mars hármasában, ugyanis a Jupiter a Marssal a Mars a Holddal van egy kvintil fényszög kapcsolatban, ezáltal a Hold a Jupiterrel egy bikvintil kapcsolatban, amik mind mágikus energiák. A Hold-Jupiter kapcsolata az alap és a Mars felé mutat a nyíl.

A mágikus fényszögek általi kapcsolódásokban valami extra van, ezek a polárison túlmutató energiák, amikor a polárisnak az a bizonyos másik oldala már nem érvényesül. Vagyis ilyen kapcsolódásokban csak az isteni erők tudnak működni, az Egy ereje, az úgynevezett jó-rosszból a jó.

Ez tehát egy nagyon-nagyon erős néhány óra, az iránya a lényeg. Már az alap is nagyon beszédes, az Oroszlán Regulus csillaga, életünk egyik alappillére, a feltételek nélküli szeretet és a Visszaúszó Halak, amiben ott rejlik az isteni én újra találásának lehetősége. Itt áll a Hold és Jupiter és közösen mutatnak felfelé az ég teteje felé a Nimród Rigel lábánál haladó Marshoz. Nimród ezen lábával lép a beavató útra, ami a végső útja a földön élő léleknek, amivel utolsó belső vizsgáit teszi le, hogy a végén egy másik dimenzióba indulhasson (Főnix). De ott van még elrejtve az Auriga csillagainak üzenete is Mars mögött ahová éppen most készül belépni, és innen fordul majd vissza az ősszel. Az Auriga az isteni kapu, ahol be és kilépünk, minden itt kezdődött. Ez a kapu megint nyitva van.

Itt van valami, amire fel akarják nyitni figyelmünket az égiek. A fény maga, ami újra láttatja magát.

De közben üzenik, hogy ide, ezekbe a magasságokba akkor jutsz, ha szeretsz, megtalálod magadban magadat, megtalálod a dolgokban a szépet, és törekszel mindig a kedvességre, a jóságra, a boldogságra, az örömöket keresed.

És mindez a mostani őszi napéjegyenlőség pillanatában (2022. szep 23. 8:49), hiszen pont most van a Merkúr-Nap együttállása a mérleg nulla fokán. Így olvasd most el újra az előző írásom és gondold át újra az előzőekben leírtakat is.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8917937986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu