Az őszi napéjegyenlőség pillanatában elrejtett üzenet – 2022. szeptember 23.
2022. szeptember 21. írta: Csillagtenger

Az őszi napéjegyenlőség pillanatában elrejtett üzenet – 2022. szeptember 23.

A Nap megérkezik a mérleg nulla pontjához (szep 23), ez az őszi napéjegyenlőség ideje. Innentől elindulunk a mélységbe, a sötétség birodalmába, vagyis a fókusz a belső világ felé terelődik. Ez minden évben meghatározó pillanata életünknek, mert innentől kezdődik a felkészülés arra, hogy a Skorpió világába lépve ne elnyeljen az Alvilág hanem átminősülve ki tudjunk emelkedni belőle.

Ez minden évben nagyon fontos pillanat. De idén itt valami nagyon meg akarja értetni, mutatni magát. Ez most egy nagyon kiemelt pillanat, nemcsak mert egy Nap-Merkúr együttállással egyidőben történik amikor Merkúr visszafelé tartó útján pont akkor érkezik meg a mérleg nullához mikor a Nap is, ami önmagában nagyon hangsúlyos, hanem mert megérkezik Vénusz és Hold is erre a találkozóra, igaz két nappal később (szep 25-én),  ezáltal a négy gyorsbolygónk egyszerre van jelen, tulajdonképpen együtt tolnak át a kapun. Ez azt jelenti, hogy egyidőben van a Nap-Merkúr együttállás (szep 23), Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Nap együttállás vagyis Újhold egy napon (szep 25) és zárásként Merkúr-Vénusz együttállás (szep 26) mindez szembenállásban Jupiterrel és Neptunusszal.

A mérleg nulla az aratás, az elmúlás, a ’halál’ pillanata, amiben az addig megtett úton megszerzett tudás összegzése van, ezáltal ez egy születés, hiszen ezzel a tudással megyünk tovább, de itt befelé indulunk, vagyis az isteni világ, az új tervek elindítása felé, ami majd a téli napforduló pillanata lesz, ami idén a Nap-Jupiter kvadráttal igazán kiemelt lesz.

Mivel mindez a Szűz csillagainak múltból elrugaszkodó lábánál történik, ahol a négy gyorsbolygónk összegyűlik néhány napra, mindez arra hívja fel a figyelmet, amit Merkúr az itteni retrográd mozgásával abszolút nyomatékosít is, hogy a hétköznapi életedben kell most valamit felismerned, feltárnod, észrevenned, mindazon dolgokat amit már nem kéne tovább cipelned, ami már nem életképes, amin változtatni kéne. Mind életed, érzelmeid, gondolkodásod és teremtőerőid terén, tulajdonképpen magával a földi létezéssel kapcsolatosan.

Mindezek felismerését hozza ez a néhány előttünk álló nap, amihez Jupiter és Neptunusz meghozza a rálátást, a másik szemszöget. Ez van egyébként magában a Merkúr-Jupiter szembenállásában is, ami így együtt valóban nagyon kiemeltté válik. Tényleg nagyon nagyon érdemes kihasználni, odafigyelni, észrevenni mit próbál mindez üzenni, mert nagyon sokminden múlik ezen. Ha nem lenne fontos, nem lenne ennyire kiemelt. 6 bolygó vesz részt ebben, a négy hétköznapi világunkat szimbolizáló gyorsbolygók és az isteni világunkat szimbolizáló Neptunusz-Jupiter.

A személyes hétköznapi életed mellett van ennek egy nagy globális üzenete, amit eldugtam a sorok között, de nem tárok fel, hagyom, hogy mindenki maga érezzen rá, mert akkor lesz igazán a tiéd. Olyan idők felé indulunk amikor már az lesz életképes amit magad fedezel fel, ezért most meghagyom neked, hogy halld ki a sorok közül és értsd meg saját magad, neked mit üzen.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5817936538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu