Az előttünk álló hetek energiában rejlő lehetőségek (2022. szeptember 16-október 12.)
2022. szeptember 20. írta: Csillagtenger

Az előttünk álló hetek energiában rejlő lehetőségek (2022. szeptember 16-október 12.)

Az előttünk álló néhány hetes időszakot, sőt talán egy hónapot érdemes egyben előre nézni, hiszen sokkal-sokkal többet rejtenek ezek az együttes együtthatások ha a folyamatot figyeljük meg benne. Elindul egy Mars-Vénusz kvadráttal (szep 16) ami egyidőben teljesedik ki a Nap-Neptunusz szembenállással (szep 17 hajnal). De közben alakul a Merkúr-Jupiter második szembenállása is (szep 19), majd a Nap-Merkúr együttállása (szep 23) az őszponton (mérleg nulla), ami felvezet a csodahétvégéhez szept 24-25-éhez amikor előbb a Vénusz kerül szembe Neptunusszal (szep 24) majd Hold (szep 25), aki végig is sétál az egymáshoz ekkor nagyon közel álló Vénusz-Merkúr-Nap hármason és mindegyikkel együttáll, miközben szemben Neptunusszal (szep 25), ezáltal egy Újhold is alakul (szep 25), majd egy napon megtörténik a Merkúr-Vénusz együttállás és Nap-Jupiter szembenállás (szep 26), amiből alakul Vénusz Jupiterrel való szembenállása (okt 1), amit követ Merkúr direktbe fordulása (okt 2) ami nem egzakt de Neptunusszal szembenállásban történik amit Merkúr-Jupiter harmadik, végső szembenállása (okt 12) zár le.

Tulajdonképpen egy hónapon keresztül az isteni tudatosság (Jupiter) és a mélylélek, az isteni létezés földi megjelenése (Neptunusz) egyszerre láttatja, érezteti, érteti meg magát. Szerintem most jön a felszínre mindaz, amit 2022. tavaszán az Egységben áthaladó gyorsbolygók által megéltünk, amikor elhaladtak az ott sétáló Jupiter és Neptunusz mellett, akiknek ekkor volt az együttállása, ami a jelenleg leinkarnálódott lelkek egyik legeslegfontosabb energetikája, téren és időn túli üzenettel benne. Vagyis a most előttünk álló hetek lehetőséget adnak nagyon sokminden megértésére, amihez igazán nincsenek is szavak. Abszolút javaslom a tudatos figyelmet és érzékelést, mert nagyon sokmindenre ad választ. Érdemes elővenni a Neptunusz naplót és visszaolvasni, mert a tavaszi történésekre jönnek most magyarázatok, megoldások. És javaslom a mostani történéseket, megéléseket is írd le, mert még haladunk tovább, nincs még vége ezeknek az üzeneteknek, történéseknek.

Ez a néhány hét előrevetíti a 2025-2026-os években megtörténő stafétaváltást is, amikor a nagy sorkeresztünk IC-MC tengelyét jelenleg mozgató Vénusz-Mars helyét átveszi a Merkúr-Jupiter kettőse. Ezért is nagyon fontos a most történő Merkúr-Jupiter szembenállásban rejlő összes üzenet, főleg, hogy a Marssal is kapcsolódnak benne. Ez egy hosszabb, tágabb üzenet, aminek hatását igazán 2026. után érezzük majd, ami amúgy is egy nagyon nagyon fontos lépése lesz a mai kor emberének, de már most körvonalazódik benne valami.

És van itt még egy dolog, ami szintén Merkúrral kapcsolatos, az ő fordulásában rejlik, ugyanis azt az utat teszi meg a Vindemiatrix csillagtól visszafordulva a Szűz múlt lábában, amit 1981-ben Jupiter-Szaturnusz közösen tettek meg mikor együttállva fordultak vissza pont ugyaninnen és tették meg pont ugyanezt a kört. Ők már akkor tanítottak arra, hogy a múlton továbblépve tudsz csak igazából szintet lépni amit akkor Plútóval be is lőttek. Ez elsősorban a gondolatiságról szól, az előző generációk szellemiségéről, amiben sok a fájdalom, félelem, hiszen ők olyan korba születtek. Merkúr most segít megérteni, hogy az is kellett, de ezzel azt is, hogy miért úgy gondolkodsz ahogy, mennyire hatnak még rád őseid gondolatai, félelmei, van-e még ami visszahúz, beleragadtál-e valamibe. És azt is megértheted most, hogy túl kell lépni a múlton ahhoz, hogy haladj. Vagyis segít elhúzni a fátylat, hogy meglásd a mindez mögött rejlő teljességet, amit Neptunusz és Jupiter maga szimbolizál mint az Egység és isteni tudás energiái. Tehát amire a következő hetekben tudatosodhatsz, hogy az egész kell, a múlt és a jelen valamint a hétköznapok és a nagy egész együttes megértése is. Ebben van a kulcs, és ez vezet majd tovább, hiszen Merkúr kapcsolódni fog Marshoz, adja neki mindezt tovább, aki a nagy úton visz minket előre, mutatja a hazafelé vezető út újabb állomását amit az ősz végi-téli retrográd mozgásában tár fel.

Vagyis érdemes egyben látni a folyamatokat, a történések együttesét, megérteni a múltban rejlő üzeneteket, mert most újra a felszínen vannak. A múltban lévő megélések, tapasztalások tudatosításában van a kulcs, vagyis az a tudatosság, ami által a tudást már használni tudod, ami meghozza a szintlépést. Tehát én azt javaslom, hogy most ezt az időszakot figyeld egyben, mert a lélek és a tudat egyszerre dolgozik, mindkettőre egyformán érdemes figyelmet fordítani, vagyis úgymond hátralépni, belecsendesedni a dolgokba és nem azonnal reagálni, hanem hagyni hogy megérjen, megértődjön benned és úgy cselekedni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8617935638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu