A furfang
2022. szeptember 20. írta: Csillagtenger

A furfang

Egyszerűen nem tudom abbahagyni az égbolt kutatását, magával ragad az ottani tudás, minden amit felfedezek további kapukat nyit, ami újabb kincsekhez visz el, ezáltal még többet értek meg és még inkább vágyom a további felfedezésekre. Megint összeállt valami, és gondoltam megosztom, mert fontos, bár tudom, hogy most éppen aktuálisan (szept 10) nem a Kos csillagai vannak a fókuszban, de valahol mégis, hiszen benne forgolódik Uránusz, akinek ezáltal nagyon fontos szerepe van, főleg, hogy most fordul utoljára a Kosban.

Szóval amit akarok mondani, a Kos csillagai az az energia ahol elindulsz utadon, de a Kos lezáró energia is (ha mögé mész a dolgoknak, mindent egyben vizsgálsz, akkor érted meg miért mondom ezt), ugyanis itt jössz rá arra is, hogy vissza kell menni a kezdeti pontra, hogy megszerezd az úton szerzett bölcsességet, tudatosságot, de ehhez le kell győzni az óriásokat (minden sötétet, nehezet, félelmet) amit csak furfanggal tudsz és nem erővel, a korábban megszokott módon.

A furfang. Hát persze, ez a lényeg. Anélkül nem tudsz megküzdeni az óriásokkal. És mi a furfang, az Uránusz. Ez mindent megmagyaráz, hiszen Uránusz az az erő, amivel mindent ki tudsz játszani, akivel ki tudsz lépni a keretekből, persze nem a szabályok ellen menve, hanem kihasználva a képességeidet, legyőzve a korlátokat jutsz előre. És a Kos mint kezdeti és lezáró energia egyben, nyitja és zárja a kört. Tehát ha a spirálon akarsz haladni, nem pedig csak körbe-körbe, nem kell mást csinálni mint megragadni Uránuszt, vagyis merni önmagad lenni, másképp csinálni a dolgokat, kilépni a keretekből, a tömegből, vállalni egyediséged.

Ezt kell hát tenni, erre ösztönözlek, hogy merj önmagad lenni. Persze ehhez fel kell fedezned saját egyediségedet, de az ott van benned, segít ha tudod melyik házadban van, vele kapcsolatos. Nincs más dolgod, mint erre a rezgésre hallgatni és általa haladni. És rögtön annyira más lesz minden. Szóval hajrá.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6517935632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu