Vénusz-Szaturnusz szembenállás kvadrát Uránusz – 2022. augusztus 28.
2022. augusztus 28. írta: Csillagtenger

Vénusz-Szaturnusz szembenállás kvadrát Uránusz – 2022. augusztus 28.

A tegnapi nap folytatása, hiszen Vénusz ma (aug 28) szembenállásba kerül Szaturnusszal, amivel egy nagy háromszög alapját képezik, aminek a csúcsán Uránusz áll a Kos csillagaiban. Ez egy nagyon jó kis nap arra hogy tudatosan lépj egyet az új jövőd felé. Lehet benne munka, mert a szembenállás miatt ez egy jó kis inspirációs, munkát hozó nap, de két földbolygó csinálja, ez nem feszít, sőt, érdemes is beleállni és csinálni akármi is jön, mert két teremtésbolygó incselkedik, néz egymással szembe, hogy na gyere, csináljuk, és bármit csinálnak, az lövődik ki abba az újba, ami felé Uránusz visz minket. Érdemes tehát tudatosan élni a mai napot, mert nagy támogatást kapsz hozzá. Vénusz még ráadásul hozza is bele Uránusztól az újdonságot, őrültséget, új ötleteket, amit most Szaturnusszal meg is tudsz valósítani.

És van itt segítség, hogy miről szólhat mindez, ugyanis volt ennek a mai napnak korábban felvezetője, amiben megmutatkozott mi felé lépsz, mit hoz az új jövő. Ezek a napok 2022. március 28. és június 12. Ha van naplód nézd vissza, vagy próbálj visszagondolni akkor mit mutatott az élet, mifelé terel, és ma, mikor jönnek a lehetőségek lépj bele, csináld. Teremts.

Az egész lényege, hogy te csináld. Egyszer mindenki rájön majd, hogy minden arról szól, hogy azért vagyunk testben, hogy megéljük az életet, jöjjön bármi, már nem a feladatokért. Ma erre ráérezhetsz te is.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7517918049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu