Mars a Plejádokban – 2022. augusztus 19-21.
2022. augusztus 20. írta: Csillagtenger

Mars a Plejádokban – 2022. augusztus 19-21.

Mars elérte a Plejádok csillagbirodalmát már tegnap (aug 18) az esti órákban, és egészen vasárnap délután 2-ig itt halad. Ma (aug 19) Hold is csatlakozik hozzá, így ez a legerősebb nap. Míg Mars a Plejádokban halad erőnket ebből az energiából merítjük, vagyis most igazán béke, szeretet, bőség, kedvesség, termékenység jár át bennünket. Ilyenkor érdemes igazán belekezdeni új dolgokba, mert ez a szellemiség vezérli cselekedeteinket és ha még azt is tudod éppen aktuálisan melyik életterületeden halad át a Mars (bika-ikrek jegyének találkozó pontja) és olyasmikkel foglalkozol ezekben a napokban, még könnyebben le tudod hozni ezt a csodálatos teremtőerőt életedbe. Kiváló időszak akár gyermeknemzésre is de bármi megteremtésére.

Élvezzük, használjuk ki ezen isteni teremtő erőket amivel mindent sokkal könnyebb megvalósítani, főleg hogy most a harc istene is az élvezetekben fűrdik ezáltal mindenhol béke van.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3817911811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu