Merkúr-Mars kvadrát – 2022. július 26.
2022. július 26. írta: Csillagtenger

Merkúr-Mars kvadrát – 2022. július 26.

A hét második kiemelt energiája a Merkúr-Mars kvadrátja július 26-án ami megmutatja mi mozgat, mi felé nyitsz, ezek mennyire fény vagy még küzdelem, ami most Marssal azonnal meg is valósul (kvadrát).

A Merkúr a Rák csillagkép ollójánál áll, de az őt uraló Nap a Rák megnyílójánál, és ahogy a Nap dolgozik úgy dolgozik Merkúr is, és az ollónál azt tudod elengedni, aminek a megnyílónál megnyíltál és utána azt végigvitted. Tehát ebben abszolút ott van, hogy aminek nyílsz, az indul útjára, ami azonnal testet is ölt, mert a Mars a Kost teste csillagaiban áll, ami az új dolgok testetöltése, az új kör elindulása, amiben egyébként nemcsak a kezdet, a vég is benne van.

Ez a mai energia tehát abszolút megmutatja milyen energiákat mozgatsz, aminek az eredménye azonnal meg is jelenik, tehát igazán kiváló nap arra, hogy észrevedd mi működtet. Érdemes figyelni, mert ez adja az alapját Merkúr-Szaturnusz szembenállásának és Mars-Uránusz együttállásának is. Mivel a Mars benne van a mai energiában, nem érdemes becsapnod magad, hogy nem akarod vagy tudod észrevenni mi mozgat. Minden mai eredményed, legyen akármi, egy beszélgetés vége, egy feladat megoldása, terveid kimenetele, a kitűzött célok ahogy megvalósulnak, de az is hogy elindulsz hogy megvegyél valamit és sikerül-e megszerezned, és azt milyen úton, milyen energiákat beletéve, vagy mennyire sikerül az ebéd, odaérsz-e időben ahová elindultál, időben jön-e a vonat, a busz, stb, stb stb.

Minden záró energiában ott van a nyitó de minden nyitóban a záró is. Ez mindig így van, de ma kifejezetten nagyon erősen mutatja magát. Lehet a mai napban nehézség de benne van az is, hogy észrevedd a lehetőségeket, megragadd azokat, ha kell a végletekig elmenj, hogy megvalósítsd terveid. Nyilván van vele küzdelem, anélkül nem megy, de a lényeg felismerni, hogy mivel küzdesz, önmagaddal, hogy önlegyőzz és megtaláld a megoldást, vagy kifelé, a külvilággal. A küzdelem mind a két csillagképben benne van, plusz ott a Mars, és a kvadrát, ezért erős lesz ez a nap, de kiváló lehetőség arra, hogy felismerd mi mozgat, mert ez megy tovább, és nem akármerre tovább...

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3017891387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu