Oroszlán hava – 2022. július 22-augusztus 23.
2022. július 20. írta: Csillagtenger

Oroszlán hava – 2022. július 22-augusztus 23.

Miközben Plútó dolgozik a háttérben szépen csendben elérkeztünk az oroszlán időszakhoz. Merkúr már belépett július 19-én és a jegy uralkodója a Nap július 22-én követi, sőt az Újhold is az oroszlánban lesz (július 28). Vénusz is érkezik, mire Merkúr kimegy Vénusz megjön, egyszerre minimum ketten lesznek az oroszlánban nagyon hangsúlyossá téve ezt az energiát.

Ezzel elindul a legjátékosabb időszaka életünknek, a Nap ugyanis hazaér. Ő maga a fény, az öröm, a létezés, hiszen nélküle nincs semmi, az oroszlán pedig az életörömök, a szerelem, az élet maga. Az oroszlán Nap egy nagyon életvidám, nagyon életet kedvelő, mindenben az örömököket, élményeket megfogó ember, ők nagyon tudnak élni, nagyon tudják habzsolni az életet, hiszen ők folyamatosan ragyognak. Az oroszlán időszaka ugyanilyen, ilyenkor ezt az életörömöt mindenki könnyedebben tudja megkapni, megélni.

Nyár van, élvezd. Igaz vannak feladatok, mert mindig vannak, de ha örömmel teli a szíved, a feladatok is könnyebben oldódnak meg. Élj hát.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1117887065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu