Telihold – 2022. július 13.
2022. július 12. írta: Csillagtenger

Telihold – 2022. július 13.

Óriási erejű Telihold villan fel ránk július 13-án szerdán a Napnyugta pillanatában (20:37), hiszen a Telihold kiteljesedésekor éppen a horinton lesz mind a Nap és a Hold, Nap éppen lemenőben, a Hold felkelőben. Ha van valakinek lehetősége kimenni egy olyan helyre ahol belátja a K-NY-i horintontot, javaslom, hogy menjen és nézze meg ahogy a Hold felkel, mert amikor ébrednek bolygóink mindig valahogy nagyobbak, szerintem egy óriási csodát látsz majd felébredni keleten, ráadádul a Hold a Plútót is ébreszti magával (őt nem fogod látni, de érezni annál inkább), ők mindketten gyógyítás energiák, máshogy, de azok, tehát ha csak ott vagy, jelen vagy ahogy ébred a Hold és a Plútó, érezhetsz egy abszolút erőt ébredni magadban, ami meggyógyít minden kétséget, minden fájdalmat. Ha bármilyen mágiát is végzel közben, vagy csak meditálsz, vagy csak elrévülsz, még mélyebbre is viheted magadban. A túloldalon a Nap pedig Merkúrral áll együtt, még nem egzakt, mert ők majd július 16-án az esti órákban érnek össze, de már ott van a Nappal együtt ő is.

Hold-Plútó az egyik, Merkúr-Nap együttállás a másik oldalon, az univerzális erőd ébredése, és a beavatói tudásod elmélyülése egyszerre. Plútó és Merkúr is mindketten végletek, máshogy, de mindketten ismerik a mélységek és magasságok világát, amire most ez a Telihold rá is világít, tehát segít abban, hogy ráérezz, hogy még tudatosabban tudd majd működtetni.

Hatalmas mágia, hatalmas erők ébrednek és mélyülnek egyszerre, amik a benned lévő fényt ébresztik, mert a Hold-Plútó együttállás a Nyilas csillagaival, annak íjat ellövő kezével törik át a horizontot. Ezzel a kézzel lövi ki a nyilat a Nyilas, vagyis itt most, ha jelen vagy ennek az erőnek (akkor is ha nem, mert akkor is történik, csak a tudatos jelenléttel még intenzívebbé tudod tenni), akkor közelebb tudsz kerülni az univerzális énedhez, a fényhez, akiben ott van a minden tudása és minden szeretete, amire ha ráérzel, sokkal könnyebben tudod mindezt a hétköznapjaidba behozni, hiszen a túloldalon a Nap-Merkúr együttállás éppen Castorral, a testvérpár halandó részével mélyül el. Castor a földi éned szimbóluma, a tested, az életed, a világod, a kézzel fogható, szemmel látható létezés ami körülvesz, ami lüktet, dobban, és úgy alakul ahogy te alakítod. Castor éned azon része, aki megéli mindazt, amit Pollux nem tud, mert nincs hozzá fizikai teste, viszont ők elválaszthatatlanok (a Nap-Merkúr együttállás egyébként pont Polluxnál teljesedik majd ki), és a halhatatlan Pollux adja az új életet Castornak, Castor viszont az, aki Polluxnak adja azon élményeket, amivel ő gazdagszik, hogy egy magasabb szintű Castor szülessen majd újra. Itt most tehát annak a tudatossága, annak a lehetősége születik és mélyül el benned, hogy az isteni és a földi nem tud szétválni, de a földi úgy működik amennyire az istenire tudatos vagy. És Plútóval ezt most abszolút bele tudod hozni életedbe, Merkúrral pedig ott bent tudod megérteni.

Ráadásul a Telihold pillanatában Vénusz-Neptunusz kvadrát is van, a földi és mennyei szerelem és teremtés energiái, Vénusz a Nimród Meissa/Saiph lábát összekötve, Neptunusz még mindig az Egység birodalmában. Nimród a szakrális király, Meissa a feje, vagyis a tudatossága, Saiph pedig az Egység felé lépő lába. Vagyis az ő kvadrátjuk kiegészíti a Telihold üzenetét, és hogy a kettő egyszerre van, ez duplán segít nekünk, embernek, hogy rájöjjünk, hogy igenis isten-emberek vagyunk, minden tudással és képességgel, és csakis rajtunk múlik hogyan éljük mindezt a hétköznapjainkban. Castor-Pollux elválaszthatlan társai egymásnak és arra tanítanak, hogy bátran éld az életedet, nem érhet baj, a kalandban van az igazi tanulás és önmagad megtalálásának lehetősége. Ez tudatosodik, mélyül most el ezzel a Teliholddal, miközben tudsz egyet lépni afelé, hogy megtaláld a teljes Egységet életedben.

Ha csak arra megtanít ez a Telihold, hogy a szenvedéshez ugyanannyi erő kell mint a boldogsághoz, és te döntöd el, hogy melyik oldalra fókuszálsz, már megkaptad a legnagyobb ajándékot amivel tovább tudsz lépni a boldogabb életed felé.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9217879057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu