Az ördögi körből való kiemelkedés ereje – 2022. július 4.
2022. július 04. írta: Csillagtenger

Az ördögi körből való kiemelkedés ereje – 2022. július 4.

Mars ma éri el az Al Rischa csillagot, a Felfelé Úszó Halak fonalát, ami a kiemelkedés enerigája az ördögi körből. Most jön el annak a lehetősége, hogy más pályára állítsd életedet. Mars maga kitörő erő, a férfi-női szerepekben ő az aki a magot adja, vagyis indítja az életet, de ha nagyobban gondolkodsz, Mars maga az az erő aki segít kitörni a lehúzóból, a szenvedésből. Ráadásul most ott van hozzá a Plútó kvadrátja amihez így megkapja Mars a kozmikus erőket is, tehát ma tudsz igazából kitörni, elindulni a belső erővel az új úton ami számodra az új irány, cél, főleg, hogy a Plútó a végtelent célba vevő Nyilas csillagkép íjat ellövő kezétől küldi ezt a kozmikus energiát. Valóban abszolút indítás van most. Ez kozmikus értelemben a bölcsesség, az univerzális erők felé való törés lehetősége, kitörni a hétköznapok szenvedéséből. Egy hatalmas nagy erő, érdemes megfigyelned ma (és a mostani napok) hogyan és mit teszel, mi motivál, milyen erőből működsz, mi jön szembe, miben milyen üzenet van, hogyan indítasz, gondolkodsz, mert a mai napod meghatározó momentuma lehet ahogy továbblépsz innen.
 
A teljesség igénye nélkül néhány gondolatot szeretnék most leírni azzal kapcsolatosan mihez ad erőt Mars, mi felé indít el, milyen új világot, életet hoz neked vagyis hogy próbáld értelmezni ezt az energiát.
 
Segít rájönni arra, hogy ahhoz, hogy előrejuss, el kell indulnod, más nem tudja megtenni helyetted.
 
A célt csak te tudod kitűzni, neked is kell elindulni az úton, akkor is ha a kezdeti lépések bizonytalanok mert még nem jártál ott és nem ismered, de neked kell elindulni, kiállni magadért, megoldani, magadat erősíteni, magadból meríteni, magadat megvédeni, mert ez a te utad.
 
Ha kifogásokat keresel azok jönnek, ha megoldást, akkor az. És mindig pont ahhoz van erőd, amelyiket választod.
 
Minden lépéssel előrébb vagy akármekkora lépés is az. Nem baj ha hibázol, abból tanulsz. A kihívások érted vannak, a próbák kiállása segít megismerni milyen ember vagy és az út pont arról szól, hogy önmagadra ébredj, újra emlékezz, de ehhez haladnod kell.
 
A megoldáshoz a kulcs benned van, amíg másokra irigykedsz, másokat hibáztatsz az életedért, addig elakadásban vagy. Csak te saját magad tudod megoldani saját életedet, csak te tudsz lépni. A legnagyobb erő pont az, hogy te magad nézel szembe saját problémáiddal, te oldod meg. Ahogy egyszer ráérzel erre az erőre, legyőzhetetlenné válsz.
 
Az is mindegy, milyen tempóban haladsz. Ez nem verseny, ez az élet. Nem számít a másik hol tart, az az ő utazása. Sosem késel el, semmivel sem vagy kevesebb mint a másik. Ez a te utad, mindig pont ott vagy és pont ott tartasz, pont olyan helyzetekben, szereplőkkel ahol és akikkel lenned kell. Légy hálás érte.
 
Abban is segít ez az energia, hogy észrevedd a különbséget, hogy ha azt akarod elhinni, hogy nem vagy képes, akkor valóban ellened fordulnak a dolgok és szenvedsz, de ha azt akarod elhinni hogy képes vagy, akkor megvalósítod amit akarsz és boldog és sikeres vagy.
 
Arra is segít rájönni ez az újonnan induló erő, hogy nem érdemes belemenni a csatákba, mert a végső győzelem sokkal fontosabb mint az egyszeri csata megnyerése. Ha el tudod fogadni amid van, ahol tartasz, minden szenvedés végetér. És ez nem beletörődés, önfeladás, ez pont az az erő ami mindenből kiemel. Belső halhatatlan erőd. Nem a keménység tesz erőssé, hanem a belső békéd.
 
Ma arra is rájöhetsz, hogy a boldogság nem az, hogy mindent megszerzel amit akarsz, hanem hogy élvezed amid van. A világ nem attól lesz jobb, vagy rosszabb, hogy azzá teszik számodra, hanem hogy te megvalósítod a vágyaidat, vagyis elindulsz és teszel érte. Persze elsőként tudnod kell mi a vágyad.
 
De abban is segít, hogy ha van még benned olyan erő amit nehezen tudsz kontrollálni és időnként ilyen-olyan formában kitör és pusztítasz vele, akkor ezt megfigyeld és ahelyett, hogy engeded rombolini, átalakítod építő energiává, amivel így tudatosan indítasz el valami újat, és lövöd magad magasabb dimenzióba.
 
….és még valószínűleg sorolhatnám, de remélem már ezek a gondolatok is elindítottak benned valamit. A lényeg, hogy figyeld meg, hogy van-e benned feszültség bármi miatt, legyen az családi helyzeted, az anyagiak, hol vannak félelmek, hol érzed magad kevesebbnek, és gondolj bele, hogy tényleg neki jobb-e mert neki olyanja van és ott tart? Figyeld meg, gondold át hogyan működsz jelenleg, mert ez a hatalmas erő segít ott kitörni ahol szükséged van rá. Állj bele, és engedd, hogy repítsen.
 
Tekints úgy Marsra, mint MC-d urára (analógiában az), aki meghozza a megoldást az életedre. Mindegy milyen jegyben áll az MC, mint energia gondolj így a Marsra és erre a mai napra, hogy milyen lehetőség van benne. Mars most így tud elindítani egy új irányba, amihez kapjuk Plútó támogató erejét is. Az erőt megkapod, de rajtad múlik hogyan indítod el. És ez most igaz első lépés, de nagyon meghatározó lépés.
 
Mars azzal hogy ma együtt áll az Al Rischa csillaggal, elhagyja a Halak csillagait és halad a Kos csillagai felé, ahová vasárnap, július 10-én lép be. Ezzel ő ma tényleg lezár, de ez most szellemi szinten lezárás, hogy egy újat indítson el szellemi síkon. Amíg el nem éri a Kos csillagait, addig egy köztes létben jár, ekkor a földin túli energiák hatnak ránk jobban, Mars onnan fog meríteni a következő napokban, vagyis ha pályára állítod magad, kapod hozzá a támogatást. És mikor belép a Kos csillagaiba elindulunk az új világunk felé már más szellemiségben, amihez Mars kitapossa az utat, és Jupiter mikor ideér hozza meg majd a fényt, a bölcsességet is.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7717874679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu