A jelen korszak egyik legmeghatározóbb hete – 2022. június 27-július 3.
2022. június 27. írta: Csillagtenger

A jelen korszak egyik legmeghatározóbb hete – 2022. június 27-július 3.

Egy igazán erős és nagy energiájú héthez érkeztünk, mondhatjuk, hogy a jelen korszak egyik legfontosabb hetéhez, ugyanis szerintem benne van az elmúlt évek összes tanításának megértése, amikor tényleg összeállnak a dolgok és azonnal meg is jön a következő lépés lehetősége, amiben úgy lépsz tovább, hogy te irányítasz, de közben mégis az energiák visznek és te hagyod, vagyis engeded, hogy történik. És igen, ez lehetséges. Igazából ide tartunk. Ennek a nagy ’áttörése’ még előttünk van, de ezen a héten valahogy ráérezhetsz, és ha megvan, innentől valóban más dimenzió indul számodra.
 
A mostani energiákban, a bolygók együttes haladásában, kapcsolódásában, aktuális égi helyzetében és a bennük rejlő üzenetekben ez az összüzenet rejlik. Neptunusz kezdi azzal, hogy retrográdba fordul (jún 28), majd megszületik az Újhold Jupiterrel kvadrátban (jún 29), Vénusz és Mars is nagyon fontos helyen van, Mars ráadásul kvadrátban Plútóval (júl 2), és lesz még egy igen kiemelt Merkúr-Neptunusz kvadrát is (júl 2). Nap, Hold és Merkúr vagyis a három személyiségbolygónk egyszerre a Tejúton, ahová Vénusz is készül fellépni (júl 14), ezáltal nagyon erős az isteni világ támogatása a hétköznapokban. Hatalmas szellemi és mélylelki energiák dolgoznak együtt, abszolút elhozva az ördögi körből való kilépés lehetőségét, valóban úgy, hogy te irányítasz, de közben mégis az isteni éned az aki irányít. Ha ez már most megvan, most ráérzel, tulajdonképpen megérkeztél. Van akinek már sikerült, amivel egy hatalmas utat tett meg, és szerintem túl is van a nehezén, bár ne legyenek illúzióink, dolog ezután is lesz, csak innentől valahogy egy más utazás indul mert ez már tényleg egy más dimenzió más feladatokkal. Az is lehet, hogy valakinek most áll össze sokminden, érti meg az eddigi tanításokat és lép egy nagyot. Akárhol is tartasz, ez a hét ebben hatalmasat segít.
 
Mindezt akkor érzed meg, ha eddigre megdolgoztad mindazokat a feladatokat, amiket kaptál, megértetted a neked szóló üzeneteket a nagyvilágból, vagy a közvetlen környezetedből, vagy a legnagyobb mesteredtől, saját testedtől, és meg tudtál érkezni a mostba, a jelenbe, vagyis abba az állapotba, hogy tudod, hogy miért történnek a dolgok, miért jönnek a tanítások, minden érted van, és minden úgy alakul ahogyan belőled indul.
 
Szerintem ez az amit eddig csak úgy hallottál, hogy áttértünk a túlsó partra, hogy van egy szűk mezsgye, szintlépés van, stb. Ez valóban mind van, de most talán kézzel foghatóbbá válik, most értjük meg igazán. És mindezt ott belül, a nemtudatosban és ez ebben a legcsodálatosabb.
 
Az egyes bolygóállásokról írok még bővebben ahogy haladunk feléjük, mert egyszerre hosszú lett volna mindent leírni, külön-külön valahogy talán könnyebben befogadható.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9317868371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu