Teremtő mágia – 2022. június 15.
2022. június 14. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2022. június 15.

Éppen csak felocsúdunk ebből a szavakon túli Teliholdból, Hold szinte azonnal eléri a Nyilas Al Nasi csillagát (jún 15. 02:43), hiszen a Kígyótartóban állva teljesedett ki, ezáltal egy új teremtő mágia elindításának lehetőségét hozza el. Mivel a Hold még éjjel éri el az Al Nasi csillagot, de sötétben nem teremtünk, legalábbis nem ajánlom, ezért a kezdéssel érdemes megvárni a Napkeltét (jún 15. 4:52). Az ekkor elindított mágia nagyon nagy erejű, mert a kelő Nap az éppen ég tetején haladó Neptunusszal van kvadrátban, a Hold pedig Jupiterrel, így a születés energiái többszörösen aktívak és egymással kapcsolatban vannak.
 
Ráadaásul azzal, hogy a Hold eléri a bak nulla fokát, vagyis átlép a legmélyebb ponton, az utolsó alkalom idén arra, hogy mind a 10 bolygónk az ekliptika emelkedő ívén jár, hiszen a Nap már nagyon közel van a rák nulla pontjához, az ég tetejéhez, amit elérve (jún 21) átfordul, és elindul majd lefelé. Tehát most utoljára van még mindenki emelkedő pályán, ezzel is emelve minket a fény felé.
És még az a támogatás is hozzájön, hogy Merkúr ikrekbe érkezésével (jún 13-án) jelenleg 5 bolygónk van saját jegyében, vagyis könnyített pályán, így most minden sokkal harmónikusabb, támogatóbb.
 
Tehát a most elindított teremtő mágiának valóban hatalmas ereje van, érdemes kihasználni.
 
Aki még nem találkozott ezzel a mágiával, az alábbi linken talál további információt: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/. Artemisz istennőt szólítsd meg, szívednek közeli kérést indítsd útjára és kelet felé fordulva végezd a szertartást. A mágia utolsó napja július 6.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr317857569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu