Játsszunk egy kicsit
2022. június 12. írta: Csillagtenger

Játsszunk egy kicsit

Képzeld el, hogy üres vagy, nincs múltad, tapasztalásod, megéléseid, semmid. Csak vagy, mert létezel. Vagy, önmagad tisztaságában, tudatos tudatlanságában, de létezel. Nincsenek előítéleteid, hiszen nem volt előtted semmi és csak az van amit te elindítasz, teszel. És akkor rájössz, hogy ahhoz hogy ez változzon, el kell indulnod. És lépsz. Ezzel teremtesz. Az elején ezt csak csinálod, hiszen nincs hozzá még tudatosságod, nincs múltad, de tapasztalsz, megélsz. Majd egy idő után rájössz, hogy ezt csinálod minden pillanatban, vagy és elindulsz és amerre mész, amilyen az első lépés, olyan lesz az út. És rájössz, hogy igazából ez mind úgy jó ahogy van. Minden úgy alakul ahogy te indítottad. És élvezed, hiszen ez a te utazásod. Nem tudod, hogy ez jó vagy rossz, mert nem tudod az mi, mert nem volt előtte semmi. A tapasztalás által majd rájössz, hogy melyik milyen, és legközelebb tudni fogod, mert már lesz múltad, hogy melyiket szeretnéd és így választasz majd. De nem azért mert a másik is azt csinálta, vagy azt mondta. Azért, mert te úgy akarod. Előbb-utóbb lesz a másik, mert megteremted. Mert akarod, hogy legyen ott. De ő olyan amilyennek te teremted. És mikor ő is elindul saját útján, egymást tanítjátok. És ez így megy. És élsz és boldog vagy, és egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, aki anno elindult megkeresni önmagát. De már van hozzá tudatod, tapasztalásod, megéléseid.
 
Ez az élet.
 
A mostani energiákkal tudatosodni tudsz minderre, hiszen Vénusz-Uránusz együttállás van (jún 12), ahol Vénusz a teremtés, Uránusz a kezdeti gondolat. Merkúr végighalad az isteni teremtés, a Plejádok birodalmán (jún 13-14). Nap már a Nimród a beavató csillagaiban vándorol, és úgy egészül ki a Holddal (Telihold jún 14), hogy a Hold a másik beavató, a Kígyótartó Rasalhauge, a Nap pedig Nimród Meissa csillagánál áll. Ez a két beavató csillagkép fejcsillaga (beavató=titkos, titkos mert nem látható, vagyis abszolút belső, az a belső amit próbáltam fent leírni). Érzed ennek üzenetét, erejét? Ez a Telihold, ezek a napok az abszolút tudatosság pillanata, ideje ráadásul úgy, hogy mind a Hold és Nap a Neptunusszal kvadrátban állva teljesednek ki (ez a pillanat is egy olyan amit majd érdemes felírni a Neptunusz naplóba).
 
Szóval csak azt szeretném mondani, hogy próbáld ki milyen az életet tudatosan élni, teremteni. Hiszen már van tapasztalásod, tudásod, eljutottál oda ahol jelenleg vagy, van már múltad, vannak megéléseid. Szaturnusz hátrál a Bak-Vízöntő csillagaiban, segít, hozza, felidézi ezeket a történéseket. A mostani friss energiákkal viszont át tudod írni őket, most már tudatosan olyanra, amilyet te akarsz. Te akarsz. Mert te éled, a te életed. Nagyon nagy támogatást kapunk most ehhez. Felismerhetjük és útjára indíthatjuk saját teremtő erőnket. Használd ki.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr317855405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu