Újabb mérföldkőhöz érünk
2022. május 23. írta: Csillagtenger

Újabb mérföldkőhöz érünk

Az előttünk álló két hétben megint annyira nagyon sok hatás ér bennünket, majdnemhogy egy egész előadást lehetne tartani róluk, leírni egy-egy mondatban igazi kihívás. De talán ha összefoglalom egy gondolatba, azt mondhatnám, beindul a rock-and-roll. És mindezt a Plejádok varázslata löki be, mert a hétvégén a Plejádokban áthaladó Nap-Merkúr, akik maguk is együtt álltak, trigon fényszöggel kapcsolódtak Plútóhoz és így közösen egy-egy szextil fényszöggel Marshoz és vele együtt Neptunuszhoz és Jupiterhez akik között sétál most Mars és belehozza őket ebbe a nagy égi háromszögbe. Már ez is jelezte, hogy valami készülőben van.
 
Mielőtt azonban beindul a rock-and-roll, egy leheletnyit eltöltünk még a mélylélek birodalmában, ahova a Hold ma (máj 23) lép be, holnap (máj 24) együtt áll Neptunusszal és Marssal is, ez így talán kicsit a csend napjai, de tulajdonképpen a Marssal való együttállással ’betolja’ őt saját birodalmába a kosba. És ezzel végleg elindul valami új. Neptunusz kicsit háttérbe szorul, marad ugyan a fókuszban, mert a következő éveknek ő a főszereplője, de ő csendes, amúgy sem ’látod, hallod’ ha előtérben van akkor sem, hiszen ez az ő igazi nagy ereje, a láthatatlan, szóval, most, hogy mindenki látogatást tett nála, ő is kicsit visszavonul, de a háttérből dolgozik, és újra és újra visszatérünk hozzá. Közben azonban elindulunk az új felé.
 
Mars kosba lépésével (máj 25) ugyanis az összes gyorsbolygónk a felső térfélen van már, ez a fény, a látható, az élet térfele, a szellemiség, a tudat, gondolat, cselekvés, növekedés birodalma. Itt a lépés, a haladás, a fejlődés a lényeg. Mars eleve hazaért a kosba, ez egy hatalmas indító energia, most indul az építés. És mindezt úgy, hogy szinte azonnal találkozik Jupiterrel (máj 29), ez az együttállás egy hatalmas nagy erő, ezt majd egy külön írásban, hiszen tulajdonképpen az idei év összes tanítása a felszínre kerül általuk.
 
És Mars mellett Vénusz is belép a saját jegyébe a bikába (máj 28), ezzel a két teremtő bolygónk uralmi helyezetbe kerül, nagyon erős lesz a teremtés és a kezdet ereje egyszerre. Vénusz a bikában eleve egy nagyon erős teremtő időszak, ráadásul Merkúr is épp visszalépett a bikába (máj 23). És Vénusz úgy lép be ide, hogy kap egy kvadrát fényszöget a Plútótól, miközben a Holddal együtt áll. Észrevetted, hogy Hold mindkét teremtő bolygónk saját jegyébe lépésénél jelen van? A Hold szépen csendben de a háttérből főszereplő ebben a két hétben, hiszen elhalad mindenki mellett, ráadásul Újhold is lesz május 30-án, érdemes most a Holddal is dolgozni, ugye elindítottad a teremtő mágiát?
 
Na de nézzük Vénuszt. Vénusz eleve nagyon nagyon fontos, mert ő az alapja az új világod építésének (róla sokszor volt már szó és lesz is még). És ő most elérkezik egy nagyon fontos ponthoz az égen, az Al Rischa csillaghoz, ez a Felfelé Úszó Halak fonala, a kilépési pont, a nagy kör vége, a szellemi lezárás, A szintlépés energiája (igen, nagybetűvel). Ez már önmagában egy hatalmas nagy lépés önmagad tudatosodása felé, amibe Plútó tol bele. Még mindig ott van ugyanis a háttérben Plútó, volt már erről szó, és lesz is még, mert Plútó két évig tartja ezt a hátteret, ezt a kvadrát fényszöget ami újra és újra aktiválódik mikor egy bolygó eléri az Al Rischa csillagot. És ez nagyon nagyon fontos mindenki számára, az emberiség számára, mert az Al Richa csillagban van ennek a jelen kornak, a most testet öltött léleknek a nagy kilépési lehetősége, az a szintlépés amiről mindenki beszél. Erről majd mikor odaérünk, most az a fontos, hogy ennek megint egy nagy állomásához értünk, ami mögött Plútó van. És ez így lesz két évig. Érzed ennek erejét, ki tol minket kifelé, felfelé? Vénusz/Hold-Plútó kvadrát a Felfelé Úszó Halak és Nyilas csillagait összekötve. Emésztgessük. A Teremtő maga (Felfelé Úszó Halak) és a fény születése (Nyilas, és annak elindítása, mert Plútó az ellövő kéznél jár). Érzed ebben az elmúlt évek nagy munkáit, amit Plútóval végigcsináltunk, aki lepucolt minket, hogy miért volt ez fontos? És Vénuszban ott van a nagy titok maga, az új alapok, a hozott képességek, mindaz a tudás és teremtő erő amivel rendelkezel, amire ő maga tudatosít azzal amilyen utat bejár (erről is beszélek egy ideje már).
 
Ezt tudatosítja most Merkúr is, aki halad visszafelé az Algol csillaghoz, ott fog fordulni Szaturnusszal kvadrátban, de erről is egy külön írásban. Az egész egyébként annyira gyönörűen összeér, minden hatásban ott az össz üzenet egy kis cseppje, hogy mi a fontos, mi a lényeg, mire figyelj. És ez nem más, mint saját teremtő erőid kézbe vétele és működtetése, vagyis saját utadra lépni. Szóval ki számodra Vénusz? Megfejtetted már? A kulcs abban van, hogy megfigyeled, az elmúlt években mennyire és hogyan változtak meg az alapértékek életedben, mire építesz, mit veszel alapvető fontosságúnak, hogyan és merrefelé indult meg ebben a változás. Gondold most át mire jutottál azzal kapcsolatosan, hogy mi számodra Vénusz, és most ezzel az új információval így gondold át újra. Érdemes ezeket leírni, mert a gondolat elszáll, és lesznek ennek még további lépései.
 
Szóval ki számodra Vénusz?
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7817837885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu