Bőség
2022. május 21. írta: Csillagtenger

Bőség

Annyi féle módon kifejeztük már a Plejádok erejét, de talán még nem gondoltunk rá úgy, hogy bőség. Mondtuk már teremtésnek, szerelemnek, élvezeteknek, csodának, de talán a legjobban az a szó fejezi ki, hogy bőség. És én nem tudom ki hogy van vele, de ahogy egyre közeledik egymáshoz Nap és Merkúr, talán egyre jobban érezhető is (egzakt június 21-én 21:17-kor). Bőség mint bőség, mint élet, nem mint bőség mint pénz, hatalom. Az élet körülöttünk, ahogy összeállnak a dolgok, ahogy látom a boldog arcokat egy esküvői fényképen akik milyen más napot választottak mint a mait arra, hogy kimondják, hogy egymással szeretnék megosztani életüket. Vagy mikor felhozol egy témát, és valahogy ömlenek az ötletek, és ott a válasz a kérdésre, vagy felhívsz valakit és felajánlja segítségét még úgy is, hogy nem azért hívtad, vagy kimész gombászni az erdőbe, hogy hátha és teli kosárral jössz haza, vagy egyszerűen eltűnik a forgalom előled és akadálytalanul tudsz haladni. Vagy a madarak kifogyhatatlan dala, a Nap meleg sugara, ami barnítja bőröd, az utcán vidáman beszélgető fiatalok, a zöld végtelen árnyalata ahogy a természet él, a már pirosló cseresznye a fákon, az érett eper édes zamata a szádban, az otthonod biztonsága, a képességeid végtelenje, az ízek, formák, színek, hangok kavalkádja, a különböző anyagok amikkel mind-mind másra vagy képes.
 
És még sorolhatnám.
 
Igen, bőség. Ez van körülöttünk. Hiszen élünk. És azáltal, hogy élünk, meg tudjuk élni mindazt a csodát, amit a földi lét ad, amire a testünk által képesek vagyunk. Talán ezek a napok, míg a Nap és Merkúr elhalad a Plejádokban ezt is észrevéteti velünk. Meglátjuk, megértjük, és ’észrevétlenül’ erről beszélünk, hisz egy ilyen napon mi másról lehet, és ezzel be is ültetjük hétköznapjainkba, és innentől így éljük életünket. Mert most lehet. Most van itt az ideje, a lehetősége, és ha még tudatosak is vagyunk rá, akkor még inkább működik, hiszen egyébként minden pillanatban bőség van. Csak most jobban érezzük, mert most abszolút itt lüktet, mutatja, érezteti magát. És ehhez nem kellenek vastag vagyonok a bankszámlán. Ehhez csak az kell, hogy meglássuk, és átadjuk magunkat ennek a bőségnek. Mert akkor minden szerelmetes. Mint a Plejádokban lakomázó, nevetgélő, szerelmeskedő istenek. Akik egyébként te vagy.
 
Szóval nézz így a világodra, lásd meg benne a bőséget, ami minden pillanatban körbevesz. És rögtön minden más lesz.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr217837029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu