Teremtő mágia – 2022. május 18.
2022. május 16. írta: Csillagtenger

Teremtő mágia – 2022. május 18.

Egy újabb teremtő mágia elindításának lehetősége érkezett meg hozzánk aminek most valahogy talán még hatalmasabb az ereje. Már a Telihold írásomban is említettem, hogy a mostani napokban olyan energiák hatnak ránk amik által tudatosítani tudjuk a bennünk rejlő valódi (isteni, örök) teremtő erőket, amiket azonnal ’ki is tudunk próbálni’ az emberi létben. Idézőjelesen, mert igazából ezt állandóan csináljuk, minden pillanatban tetteink, cselekedeteink által a belső gondolati és érzésvilág által teremtünk. De vannak ennek kiemeltebb, erősebb pillanatai, amikor ezen teremtéseinket még tudatosabban tudjuk csinálni. Ilyen lesz mikor a Hold újra eléri a Nyilas csillagkép íja hegyét, az Al Nasi csillagot május 18-án. Ennek egzakt pillanata május 18. 16:34 perc. Ekkor a Hold tulajdonképpen égi helyetében is az ég tetején lesz arra, amerre úgymond maga a Teremtő van, tehát nem fogjuk őt látni, csak érezni, de így talán még erősebb a teremtés ereje. A mágiára a felkészülést 16:34 előtt néhány perccel érdemes elkezdeni, hogy az adott pillanatban már a teremtő szavaidat tudd mondani. Az irány most észak, ismét Artemisz istennőt szólítsd és kérd együttműködését.
Hogy mit érdemes teremteni, nyilván abszolút egyéni, amit a szíved diktál, de ha figyeltél az elmúlt napokban, akár figyelted a ma reggeli Telihold pillanatában megjelenő (május 16.) álmaidat, megérzéseidet, és az azokban megérkező képeket teremted, biztos lehetsz benne, hogy valami csodát valósítasz meg magadnak. Vagy folytathatod azt a folyamatot, amit már az előző mágia alatt elindítottál. A mágiát aztán további 20 napig érdemes folytatni, a reggeli órákban, a legjobb az ébredő Nap erejét kihasználni, de a Nap napi járásának csúcsáig, tehát délig megfelelő, az irány kelet. A mágia utolsó napja június 7-e reggel.
A mágia menete és további infok ezen a linken olvashatók: https://csillagtenger.hu/teremto-magia/
A téli napforduló napja, ami ennek a mágiának a kiinduló energiája is, követekező éveink igazán meghatározó energiája, ezzel a mágiával hatalmasat segítesz magadon ahhoz, hogy tudatosan kezd el életedet élni és teremteni és könnyebben meglépd azt a szintlépést amiben jelenleg vagyunk. Ráadásul teremtesz is magadnak minden alkalommal valami csodálatosat. Dupla bónusz, abszolút ajánlom, magadért teszed. Kívánok mindenkinek csodálatos és tudatos teremtést.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3117832699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu