Még egy mondat a hétvégi energiákkal kapcsolatosan
2022. április 16. írta: Csillagtenger

Még egy mondat a hétvégi energiákkal kapcsolatosan

Központi csillagunk, a Nap jelenleg az Al Rischa csillaghoz közeledik, április 19-én este éri el, de már igazából mondhatjuk, hogy együtt áll vele. Az Al Rischa csillag a két halacskát összefogó pont, itt dől el, hogy az új kör milyen szinten indul el, marad az ördögi kör, a bevált út, ami ismerős ugyan de újra hozhatja ugyanazokat a mintákat, vagy meg tudod lépni, mersz elindulni az ismeretlen úton, ami elindít egy új kalandra, akármi is vár. Ez most egy Teliholddal az Angyalból és egy Plútó kvadráttal a Nyilas-Bak csilllagaiból támogatott. A lelked teljességében súg, az angyalok mosolya ott van a lépésed hátterében, amit ha eldöntöttél, Plútó alád rakja az ehhez szükséges fény bölcsességét.

Elég ehhez az elhatározás, és már elindulsz ezen az úton. Igazából nem is kell más, ott kell eldőljön, mert az Al Rischa a mélyben van, a belső világot szimbolizálja. De amíg odaér, még a Visszaúszó Halakban jár a Nap, ő pedig a nagyon lecsupaszítva mondhatnám hogy az egod játszmája, aki fél az újtól, ő a régit ismeri, amibe folyamatosan hajlamos visszahúzni, mert az élteti őt. Az ego nem rosszat akar ezzel, csak élni akar. De nem ő a főnök. Ezek a napok tehát nagyon sokat segítenek abban, hogy észrevehesd ezeket a játszmáidat, hol mész még bele akár trollkodásba, ítélkezésbe, hol nem tudod még a régi szokásaidat legyőzni, hol punnyadsz bele még inkább a kényelmesbe, a fájdalmadba, a hibáztatásba ahelyett, hogy vennéd az erőt és kimozdulnál saját szenvedésedből. Most egyszerre rá tudsz érezni (Hold) és látod is (Nap). Figyeld meg, vedd észre, ezzel tudod magad kiemelni, amihez, ha az elhatározás megvan, Plútó ereje meg tudja adni a nagy löketet, hogy elindítson a változás útján.

Hosszú hétvége van, jó idő van, használd ki, menj, kapcsolódj, éld az életed, figyeld magad, a reakcióidat, és változtass. Egy boldogabb élet lesz az ajándékod.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3917809181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu