A hétvégében rejlő hatalmas lehetőségek – 2022. április 15-18.
2022. április 15. írta: Csillagtenger

A hétvégében rejlő hatalmas lehetőségek – 2022. április 15-18.

Egy korszakváltásban vagyunk úgy általánosságban, ez a hétvége megmutatja kicsiben, hogy hol is tartunk ebben az átmeneti időben, melyik lépcsőfoknál tartasz. Nagyon fontos néhány nap előtt állunk. (Megint hosszabb írás lett, de annyira összetett.)
 
Mars indítja a hétvége csodáit, azzal, hogy ő is belép a halak zodiákusába. Ez több szempontból izgalmas, mert elérkezett ő is a záró energiához, vagyis abszolút tol minket az új felé, de előbb elmélyít, megmutatja, hogy állsz a belső békével, ez mennyire látszólagos, vagy valódi harmónia, vagyis erőidet mire és hogyan használod. Általánosságban egy halak Mars visszafogott, ő azzal foglalkozik, hogy erejével harmóniát teremtsen, de ha ez még nincs meg és nem érkeztél meg a ’hurrikán szemébe’, akkor harc van, ami a tenger mélyén, a legmélyebbről kavarja fel az álló vizet. Tehát gyönyörűen megmutatja hol vannak még harcok belül, ami nagyon fontos, mert Neptunusszal most kezdünk el dolgozni majd. És azért is fontos Mars halakban haladása, mert Jupiter közben lassan készül átlépni a kos jelébe, vagyis uralmi cserébe kerülnek. Az lesz igazán izgalmas időszak.
 
Az égre nézve Mars most még a Vízöntő csillagaiban halad, ami maga az átmenet a két világ között, Mars szellemi vezérlete most a halakban a belső úton való haladáshoz innen jön, segíti Marsnak a tájékozódást a tenger mélyén, de ez csak akkor tud működni, ha meghallod ezeket a fenti súgásokat ott bent. Április 20-át szeretném kiemelni, amikor Mars eléri a Fomalhaut és Sadalmelik csillagokat. Ez a nap abszolút irányadó atéren, hogy mennyire követed saját vezércsillagod. Figyeld az eseményeket mit hoznak, a kódok, kulcsok rejlenek bennük amik visznek tovább.
 
A következő nagyon fontos energiája a hétvégének Merkúr útja, aki már a bika zodiákusában halad, sőt már április 12-e óta a Kos csillagai is belépett, halad tehát Uránusz felé, aki ülteti nekünk a magokat. Merkúr megérkezésével ez kinyit most egy zseniális lehetőséget, Uránusz ugyanis egy olyan helyen van az égen, amiben feltárja neked, hogy hol tartasz, és milyen magot ültetsz. Ebben az energiában már benne van egy ideje, most vettem csak észre, lassan lép is ki innen, de ez a tavasz még lehetőséget ad ezt kihasználni. Ez most beaktiválódik Merkúr érkezésével és tart egészen addig tart míg Mars el nem megy, de igazán június 23-ig erős. Beszélünk már egy jó ideje arról, hogy Uránusz mit csinál a bika jegyében a Kos csillagai alatt, kicsoda Uránusz, hogyan segíti a földi utunkat. Emelkedés van ebben, ő az aki megadja az új irányt, ami kiléptet minden korábbi keretből és megszokott dologból, érződik is ez a változás a világban, de hogy ki hogy éli meg, az az egyén útja. Ennek van egy kulcsa, ő Vénusz, akinek útjában van egy titok. Ő valahol a lezárás és az új nyitása között a kulcs, de erről az április 21-i előadásban beszélek részletesen. Nyilván ahogy Vénuszt energiáit értelmezed és megéled a saját életedben, olyan energiát tesz ebbe az egészbe, ami adja az alapot a mag ültetéshez amit Uránusz csinál. És ebben segít most Merkúr aki megérkezett a Hamal csillaghoz április 15-én hajnalban (péntek), és feltárta neked az újat, hogy mi számodra ’Kolkisz’ (az az új világ amit Uránusz épít).
 
Ez megérkezhetett álomban, vagy kora reggel ébredéskor, fontos lehet ezt felírnod, vagy visszaemlékezned, ez még friss, mert ebben abszolút benne van az az üzenet, ami segíti megérteni az Uránusz által végzett munkákat. Ez volt péntek reggel, majd Merkúr megérkezik Uránuszhoz Húsvét hétfőn április 18-án ami a reggeli órákban lesz egzakt a Holddal oppozícióban. A Merkúr-Uránusz együttállás önmagában egy abszolút zseniális energia, a kis huncut, minden csibészségre hajlamos Hermész és az új világ szellemiségét képviselő nagyúr Uranosz kapcsolódása. Ebben minden benne van, sokmindent lehet írni róla, de nem ezt szeretném kiemelni, hanem azt a lehetőséget amit ez önmagában rejt, tudván főleg, hogy Uránusz éppen hol jár az égen és milyen kincseket rejteget. Az ő együttállásukban benne van annak a felismerése hogy milyen magokat ültetsz, mennyire értetted meg az elmúlt évek tanításait, ebből mit tanultál meg, hogyan tudod megragadni ebben a valóban korszakváltó energiában lévő lehetőséget, hogy új úton vagyunk, ez milyen jövőt rejt.
 
Ha már ezt így érted, nagyon sokat teszel magadért. Érdemes mindenképpen kihasználni ennek a Merkúr-Uránusz együttállásnak az erejét és vagy feltenni magadnak a kérdést (Merkúr) és figyelni hozzá az uránuszi sugallatokat, mert jönni fognak, vagy csak engedni hogy jöjjenek a sugallatok (Uránusz), mert Merkúrral most, a földi logikával értelmezni tudod. Már ez hatalmas segítség saját magad számára. De ha ezt szeretnéd még tudatosabban csinálni, akkor ajánlom azt az anyagot amit hétfőn felrakok az oldalamra. Erről lesz egy külön emlékeztető. A részletekről akkor. Ha többet mondok róla, pont a lényeget lőném le, és hidd el, hogy jobb ha ez ’váratlanul ér’, abban lesz az igazi ereje.
 
Merkúr-Uránusz találkozójában tehát feltárul a jövő, amit meg is érhetsz. És ez a hétvége hatalmas nagy ereje, hogy egyszerre mindezzel a múlt is feltárul, hogy honnan lépsz ki, ez pedig a Telihold Plútóval való kvadrátjából derül ki. Plútó zárja a régit, amit olyan plutonikusan tesz meg, vagyis teljességében. Ezt úgy általában csinálja, de most a Teliholddal kvadrátban valahogy meg is tud tolni az új szintek felé. Ugyanis a Nap a Telihold pillanatában a Felfelé Úszó Halak fonalánál áll, ez a kör lezárása és egyszerre az abszolút szintlépés és kilépés pillanata. Az út vége. Innen indul a Kos csillagaival az új kör, ahol Uránusz áll. Érted a szavaim mögött rejlő üzeneteket, mit próbálok átadni?
 
A Telihold maga, hát, szavakon túli. A Felfelé Úszó Halak a Jézusi energia, a jézusi tanítások, az ő korát szimbolizáló energia, amiben egyszerre ott van, hogy megértvén az utat amin idáig eljutottál, szintet lépsz-e, hátrahagyod-e a szenvedést, vagy benne maradsz, és a továbbiakban is a szenvedést választod, mert inkább homokba dugod a fejed, még mindig nem akarod meglátni, megérteni, inkább még mindig a külvilágot figyeled, onnan várod a megoldásokat ahelyett hogy rálépnél végre saját utadra. Itt áll a Nap, az én, aki a Telihold pillanatában az Angyalban kiteljesedő Holdra világít. Az Angyal a földi útban lévő szintlépés szimbóluma, benne van, hogy képes vagy a múltat hátrahagyva az új felé elindulni és ezzel kiemelni magad. A fizikai testedet szimbolizáló Nap lesz a Felfelé Úszó Halak fonalában, ő a cselekvő én, vele lépsz. A lelkedet szimbolizáló Hold lesz az Angyalban, aki által felvillanak segítőid, nyilván elsősorban önmagad. Érted mi van ebben? De hogy mit látsz meg ebből és merre lépsz, rajtad múlik. Plútó erre küld egy kvadrátot, mind a Naphoz és a Holdhoz is, aki közben a Nyilas és a Bak csillagai közötti átmenetben van már, iránya a Bak jelenleg mert még most direkt mozgású, vagyis a Nyilas fényszületése energiát kezdi megértetni, tudatosítani, vagyis olyan belső erőt, belső mozgatórugót ad ehhez a lépéshez, ami kitol, kirepít a szenvedésből mert már érted hogy nem ez az út. De ezt csak akkor ha te akarod. Plútó kvadrát, ez nem simagatás, ez kemény meló. Ő tolni fog, akármit is értesz meg ebből, akárhogy is akarod, megtol az új felé. Fel a Felfelé Úszó Halak fonalán az új kör magasabb síkon való elindulása felé, vagy vissza a ’szenvedés útjára’ amiben az új kör ugyanazon a szinten kezdődik újra.
 
(A Plútó munkája maga a korszakzárás. Ha erről a folyamatáról szeretnél egyben, egészében hallani, az április 21-i előadásomban beszélek róla.)
 
Látván ezeket az energiákat ami most a hétvégén kicsiben lerajzolja a nagyot, nem tudok mást mint újra és újra azt mondani, hogy minden rajtad múlik. Abszolút megkapsz minden támogatást, de neked kell lépni. Annyira az egyén útja rajzolódik ebben, és ha az egyén egyesével rálép a fény útjára, amihez nem is kell mást csinálni csak tudatosan élni, együtt dobbanni ezekkel az energiákkal, akkor az egyén szintemelkedése által tud majd a közössége is emelkedni, aminek tagja, ami aztán ennek a fénynek megfelelően együtt dobban már egy magasabb szinten, más tudatosságban. Akkor lesz boldog közösség. Biztos lehet fordítva is, a közösség oldaláról elindítani, de szerintem úgy a nehezebb.
 
Én kívánom, hogy mindenki meg tudja érteni ami ebből számára legmegfelelőbb irány, út, és azt meglépje, hogy ezáltal elinduljon az az emelkedés és mind az egyéni és a közös boldog jövő.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1217808645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu