Nap-Neptunusz együttállás – 2022. március 13.
2022. március 12. írta: Csillagtenger

Nap-Neptunusz együttállás – 2022. március 13.

Én nem is tudom van-e ennél csodálatosabb. Ez az a pillanat, amikor a két világunk összeolvad, a Nap által a fizikai és Neptunusz által a mennyei, amikor tényleg teljesség, tökéletesség és szeretet van. Nem is tudom a szavak ki tudják-e fejezni ezt az állapotot, illetve ilyenkor érdemes-e bármit is mondani, ez a szerelem, az élet azon pillanata, amiben benne van a minden.
 
Mert ilyenkor feltárja magát a láthatatlan, és meglát
hatod azt a csodát aki vagy, ami az élet maga. Mert az élet egy csoda, tele fénnyel, élményekkel, ami egyébként valódi valóságában sokkal színesebb, sokkal élőbb, és tényleg nincs benne semmi harag, gyűlölet, mert az élet valódi formájában minden lélek szereti a másikat, egyszerűen nem tud haragudni senki senkire, hiszen egyébként nincs is olyan. Az élet valódi valójában az Alvilág ura, aki a sötétséget képviseli is együtt beszélget, sétálgat veled, és ugyanúgy gondolsz rá, kapcsolódsz vele, mint bárki mással. Mert az élet él és csak a szeretet van. Most, ez Nap-Neptunusz együttállás segít abban, hogy emlékezzünk, hogy a földi létbe megélni jöttünk, nem tudni, mert tudni tudjuk, hanem élni, időt szánni a dologra, megélni, mert erre itt van lehetőség. Most értheted meg, hogy a fizikai létben nem azért van a szenvedés, hogy rossz legyen neked, hanem hogy tapasztalj általa, mert ebben van a tanulás ezáltal a továbblépés. De maga a szenvedés is választás kérdése, mert semmi sem kötelező. Ez tárul most fel, most ráérezhetesz minderre, valamint arra, hogy mélyen belül, igazából mindenkit szeretsz, ugyanúgy mint a számodra kedves embereket, a családodat, a gyermekeidet, a szüleidet, a párodat.
 
Nem is mondok többet, hagyom, hogy az érzések meséljenek helyettem. Akárhol is vagy, akármilyen is a sorsod, tudd, hogy te választottad, hogy tanulj általa. Minden érted van. Ha ennyit értesz, mindent értesz és rögtön kisimul minden. Add át magad a benned lévő fénynek, hagyd hogy ő vezessen, így boldog vagy akkor is ha nehezebb utat választottál erre a testetöltésre.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9517778598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu