Nap-Szaturnusz együttállás és Merkúr fordulása – 2022. február 4.
2022. február 04. írta: Csillagtenger

Nap-Szaturnusz együttállás és Merkúr fordulása – 2022. február 4.

Nagy nap a mai (2022. feb 4), két nagyon fontos hatás érvényesül egyszerre és a kettő össze is ér, ha együttesen, nagyban nézzük a dolgokat. Merkúr ma fordul újra direktbe, vagyis ma tudatosodik miért ment vissza. És mivel ezt a Szaturnusszal (nem volt ugyan egzakt) együttállásából indulva tette meg, ahová most megérkezett a Nap, Merkúrral megérted, Nappal rálátsz arra ki vagy.
 
Úgy értve ki vagy, hogy ki vagy. Valójában ki vagy. Hiszen a benned élő mestert, Szaturnuszt látod és érted meg. Szaturnusz a nagy bölcs, aki már rendelkezik az út tudásával, ő ismeri az utat. Ő az út. Erre már a héten kaptál egy villanást az Újhold születésével, de ma valóban feltárul előtted bölcsességed azon szintje ami éned igazán nemes része. Nemes alatt azt értem, ami a valódi kincs, az isteni részed.
 
És ha ez megvan, ez megdobban, azonnal ezen a tudatos úton lépsz tovább, mert a Nap-Szaturnusz együttállás kvadrátban van Uránusszal, aki visz is előre azon a magasabb szinten, más úton, ami kiemel. Ez a mai nap egy megvilágásodás lehetősége, beérik(het) a gyümölcs, az eddig megtett feladatok, munkák, miért ez az életem van, miért ezt választottam, miért így vagy úgy léptem, valamint megérted életed nagy tanításait, eleve mi volt bennük a tanítás, ami akkor nehéznek, fájdalmasnak tűnt. Mindennek tudása egy akkora hatalmas kincs, ugyanis minden ebben van elrejtve. Erre világít rá és hozza meg a megértést ez a mai nap. Ez az energia minden évben megvan, de a mostani sorsátíró években sokkal nagyobb az ereje.
 
Mindamellett azáltal, hogy Merkúr direktbe fordul, most már nemcsak minden bolygónk emelkedő pályán mozog, mind direkt mozgású is, innentől igazán nagyon erős a teremtés. A szavaknak, gondolatoknak amúgy is hatalmas a teremtő ereje, most valóban fizikai létedet teremtik. Javaslom, hogy tényleg arról beszélj, azt helyezd napi gondolataid központjába amilyen életet akarsz magadnak, arról beszélgess, gondolkodj egyes szám első személyben, jelen időben, felszólító módban, úgy mint ami van. Merkúr a fordulása után siet vissza Plútóhoz, február 11-én lesz harmadik együttállásuk, akkor mélyül el igazán mindez, addig értsd úgy ezt az energiát, hogy mondod, mondod, mondod, és majd akkor kilövődik, és igazán teremtődik. Tehát csináld. Teremtsd saját életedet, meg(van)lesz az eredménye.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8117157180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu