A szabadság Újholdja – 2022. február 1.
2022. január 31. írta: Csillagtenger

A szabadság Újholdja – 2022. február 1.

Az Újhold születés energia, amikor a test a lélekkel egyesülve egy új szintjére, minőségére, tudására ébred egyénileg éppen kinek miről szól. Ez analógiában értelmezhető akár úgy is, mint amikor a lélek megérkezik a testbe, hogy elkezdje következő földi útját. Vagyis egy hatalmas elindító erő van benne.
 
A mostani Újholdban ez hatványozottan benne van, mert Szaturnusszal együttállásban és Uránusszal kvadrátban születik az Újhold az I-es házban a Napkelte pillanata előtt nem sokkal. Itt most valóban egy új én (I-es házas Újhold) születik de a már megtett út bölcsességével (Szaturnusz), és rögtön ott van hozzá a megújulás, a szabadság, a kilépés a megszokottból (Uránusz) lehetősége. Feladattal jár (kvadrát), de a hozott bölcsesség (Szaturnusz) segíti az új énnek (Újhold) megtalálni az új irányt, ami által megteremtődik az új földi sík (Uránusz Kos csillagaiban és bika jelében – ahová amúgy a jelenlegi energiák által haladunk). Mi kell ahhoz, hogy elérkezz abba az új világba, amiben már nincs harc, nincs félelem, és az élmények a fontos nem az anyag lehúzó oldala a kielégítetlen vágy, a hamis anyagiak, a nem megfelelő munkahely miatti folyamatos robot és kiégés? (Amiből épp készülünk kilépni, lásd Vénusz és Mars közös útja írásom.) Hogy szabad légy. Fizikai, lelki és szellemi síkokon, mert az Újhold a vízöntő jelében és a Bak-Vízöntő csillagaiban születik. Mit jelent a fizikai síkon szabadnak lenni? Hogy a saját utadat járod, letérsz a megszokottról, te magad alakítod a szabályokat, és azokat is megszeged, vagyis vannak szabályok, de csak hogy legyen egy irány, nem azért, hogy beleragadj, és a legfontosabb, hogy felszabadítod magad saját félelmeid alól. Ezek azok a berögzöttségek, rögeszmék, szenvedélyek, illúziók, amik fogva tartanak, amik mind belső dolgok, saját kreálmányaid saját magadnak, a magadra pakolt rétegek ezen vagy egy korábbi életedből. Nem a külvilág, mert a külvilág csak manifesztál, tükröt mutat. Hogyan tudsz felszabadulni? Ha nem a kiutat keresed, vagyis a külvilág felé figyelsz, mert addig nem jutsz ki. Amíg a külvilágban keresed a megoldást, lehet, hogy megoldod, ideig-órági, de az alapproblémát nem oldottad meg, tehát a rád rakódott rétegek nemhogy lebomlanának, inkább vastagodnak. A megoldás, a felszabadulás bent van. Akkor találod meg a kiutat, és szabadítod fel magadat saját nehézségeid, korlátaid alól, ha megtalálod magad bent. Magadban. Mert minden út bentről indul ki. Ha tehát a külvilágban korlátokat fedezel fel, azért van mert bent eltévedtél, saját hatalmas terheid alatt rekedtél.
 
Életed azon területe tudja megmutatni hogyan találd meg magadat bent, amelyik területen születik most az Újhold. Ez a vízöntő 12’19 foka. Nézd meg életed azon területén miben korlátozod most magad. Szaturnusz mester már egy ideje eleve itt sétál, és hozza neked hozzá a leckéket, de most ha felismered, meg tudod oldani, és megtalálod a kiutat és megoldódik a nehézség amiben vagy. Ami segít ebben, az megint nem a külvilág, hanem szellemi vezetőd hangja. Saját hangod (Bak-Vízöntő csillagaiban rejlő szellemi vezérlet).
 
Vagyis mi születik most meg? Az a felismerés, hogy a megoldás bent van, és az az ami felszabadít. Ez tud elindítani az új világ felé amin annyira de annyira nagyon dolgozunk, hiszen Merkúr még mindig orbiszban áll Plútóval, Vénusz-Mars együttállása is már érződik, erősödik, minden bolygónk emelkedő íven van. Tényleg abszolút teremtés van. És most meg tud születni hozzá a felismerés, hogy ezt csakis az én tudja megvalósítani, bentről, akkor ha szabad. Szabad saját korlátaitól, mert korlátod csak az van amit magad építesz magadnak, sosem a külvilág építi számodra, hiszen az utat te alakítod, nem az út alakít téged.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8017004620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu