Karácsony fényüzenetei
2021. december 17. írta: Csillagtenger

Karácsony fényüzenetei

Mielőtt teljesen visszavonulok a karácsonyi időszakra, gondoltam megírok még egy írást Karácsony időszakáról, mert annyira szép üzenete van. Hosszabb írás lesz, dátum szerint haladok benne.
 
Telihold 2021. december 19. 5:35
A Telihold egzakt pillanata nemsokkal napkelte előtt lesz vasárnap, vagyis láthatjuk Holdanyó teljes arcát mielőtt lebukna a nyugait égbolton, ami után Napapa mosolygó arcával ébreszt minket. Ebben ezáltal teljes önvalónk tudatosságára való ébredés van, főleg, hogy ez a Telihold már majdnem a téli-nyári napforduló pontján teljesedik ki, tehát eleve ott van benne a teljesség. És ez az öntudatra ébredés nem más mint beavatói énünk, hiszen a két beavató csillagképet köti most össze a Nap és a Hold. Hold teljességében Nimród csillagaiban jár, nincs egyéb ekliptikus csillagkép ekkor útjában, ő most tisztán a Tejút és Nimród energiáját tárja ki előttünk, bennünk. Nimród Egység felé lépő lábát (Saiph) elhagyva Tejutat tartó keze (Betelgeuse) felé tart kiteljesedése pillanatában, mintegy összekötve nemcsak két világunkat (alsó-felső), de segít is lépni egyet pont afelé amerre haladunk, saját belső egységünkbe, ahol saját felső szellemiségünk vezet. Annyira gyönyörű. És ami még ebben csodálatos, hogy a másik oldalon a fény, a Nap a Skorpió farkából és a Kígyótartó kígyót tartó kezétől világítja meg a Holdat, vagyis kiderül, fény derül rá, hogy vajon a Skorpió farkában lévő méreg milyen formában működik benned, ezzel még mindig mérgezed magad és ezáltal környezeted, vagy már kiöltél magadból mindent ami nem fény, ezáltal képes vagy uralni és irányítani saját életed. Lehet hogy a hajnali álmokban találsz erre valami iránymutatást hogyan állsz ezzel, éned (Nap) mennyire érti és éli már a fény valódi minőségét, vagy mennyire dúl még benned a harc, mennyire csatázol. Ez még talán egy utolsó lehetőség számodra arra, hogy ezzel a méreggel kiírtsd magadból mindazt ami nem fény, hogy valóban teljes fényminőségedben szüless meg a napfordulókor, aki tudja merre lép és tudatos saját vezérletére.
 
Nyilas csillagai
Merkúr a hét elején (december 13) megérkezett a Nyilas fénynemző csillagaiba ezáltal elindított minket már a kiemelkedés útján. A Nyilas csillagai lesz a karácsonyi időszak kiemelt energetikája, hiszen nemsokára érkezik Nap is és itt dolgozik már már Plútó-Vénusz kettőse. Vénusz nem véletlenül szaladt előre, neki dolga van itt, már egyszer végighaladt, de visszafordul, jár egy újabb kört a Nyilasban, nyomatékosítva hogy mi is igazán a fontos mostantól. Plútóhoz elérkezve állt meg az égen, ott táncolt vele napokig, hogy tőle indulva, mintegy irányt mutatva térjen vissza és Marsot megvárva, együtt érkezzenek vissza Plútóhoz, ezzel írva át hétköznapjainkat teljes mértékben. Vénusz tehát szépen dolgozik Plútóval, építik az új világot, hiszen az ő kettősükben az isteni teremtőerő anyagban való megnyilvánulása alakul, formálódik. Érzünk majd viszont a karácsonyi időszakban egy kis lassulást a teremtő erőkben, hiszen Vénusz december 19-én hátra fordul, ezáltal most az elmélyülés lesz a fontos, ami nagyon szépen összecseng karácsony szellemével, hogy nem kell rohanni, hanem befelé fordulva, megélni a szentséget, az anyagi létet, a hétköznapok és kapcsolataink világát.
Közben ébredünk, kezdünk szellemiségünk tiszta vezérletére ráébredni, ami innentől kezdve, hogy Merkúr is átlépett a Skorpió barlangjából, szépen a hétköznapok gondolataivá is emelkedik. Figyelheted is akár ahogy beszélsz, ahogy gondolkodsz, hogy mennyire vannak benne a megoldások, a kiút felismerése a folytonos sötét gondolatok, félelmek helyett. Ez is segíti annak felismerését, hogy a fátyol melyik oldalán vagy. Dolgozunk még bent is, de már egyre jobban kint vagyunk a fényben. És mikor a téli napforduló pillanatában a Nap is megérkezik, onnanatól abszolút emelkedés várható. De a nagy titka ennek, hogy ez bent történik. Csakis bent, és aki erre ráérez, az fogja mindezt a hétköznapokban is igazán tudni megvalósítani. Csendben, amiről maga Karácsony szól, a szeretetről, a fényről, nem is kell ennek szerintem hangot adni, hanem csak megélni, és érezni, ahogy benned alakul, formálódik új éned. A csendes, de önmagára tudatos én. Ahogy a Telihold felvezette.
 
És ami talán a legfontosabb, Őfelsége, a Szent Korona ereje. Ő mostantól erősödik fel igazán, azáltal, hogy Merkúr is megérkezik hozzá, majd jön Nap és majd Mars is. Ezáltal az elmúlt néhány évben összes hétköznapi világunkat szimbolizáló bolygó áthaladt energiamezején, amit értelmezhetünk úgy is, hogy összes teremtő erőnk, amivel a hétköznapokban dolgozunk Őfelsége elé járult és töltődött belőle. Ezáltal valóban megszületik az új én saját teljes tudatosságával. Mi ez ha nem koronázás? Én tényleg azt gondolom, hogy aki kész rá, végigjárta az utat, tudatosan megoldotta, helyretette dolgait, megkoronázódik saját isteni tudatosságával, vagyis fejére kerül a korona, és onnantól nincs senki és semmi aki befolyásolni tudná. A Korona, a Magyarok Szent Koronája minden magyar fejére kerül, aki kéri. Ez egy hatalmas erő. Ennek lesznek most kiemelt időszakai, Merkúr által elsőként 2021. december 18-22. között, amikor érdemes újra a Szent Korona meditációt végezni a reggeli órákban Napkelte után. Ez megint annyira gyönyörűen van összehangolva, mert eközben érkezik majd meg Nap is a téli napforduló pontjához, vagyis születik meg a fény (2021. december 21.). A fényszületés idei pillanata ezáltal kivételesen erős lesz, hiszen az új én most saját valódi szellemiségével kapcsolódva születik, már saját magára tudatosan, úgy, hogy már egyben is van önmagával. És ezt erősíti az is, hogy amikor a Nap eléri a bak nulla pontját a Hold éppen szemben áll a Vénusz-Plútó együttállással, akik ugyanabban a pozícióban állnak majd mint a Teliholdkor a Nap-Hold kettőse. Ez is csak megerősítése a bennünk ébredő isteni teremtőerők tudatosodásának. Idén a téli napfordulós szertartásnak, a születés pillanatának ezáltal kifejezetten nagyon erős az ereje, érdemes kihasználni. A fény 2021. december 21-én 16:59-kor születik. Ekkor már sötét van, mert a Nap eddigre lemegy a horizont alá, szimbolizálva a belső én ébredését, születését, vagyis ekkor csendben, bent végeznék szertartást, amit másnap reggel, Napkeltekor amikor ébred a fény, hoznám a fénybe egy akár közös szertartás keretein belül, hogy valóban a fény szülessen (2021. december 22. 7:37).
 
És van még itt valami, hiszen azáltal, hogy a Nap is belép a Nyilas csillagaiba, ő is eléri az Al Nasi csillagot, ezáltal lehetőséget ad egy újabb 21 napos mágia elindítására. Ennek első napja 2021. december 23. napkelte pillanata és onnantól további 20 napon át. (Ennek a mágiának a leírása korábbi írásaimban megtalálható. Most a Nappal kapcsolatosan érdemes elindítani. Kiemelten erős ereje van a mostani energiákat együttesen nézve.)
 
Szaturnusz-Uránusz kvadrát
Az ő kvadrát kapcsolatuk 2021. december 24-én megkoronázza az egész éves munkájukat és tulajdonképpen lezárja az évet, és a benne lévő tanításokat, amit az ő egész éves közös munkájuk adott nekünk, aminek lényege, hogy mi volt a 2021-es év tanítása, mire tudatosodtál, ki vagy, mi az utad, és hogyan, merre lépj tovább. Bennük ott van minden, amit a többi bolygó is tanít nekünk, viszont ők, a két mester, a fizikai és isteni világ egy-egy ura, valóban átvezetnek egy magasabb tudatosságba.
 
Minden, de tényleg minden támogat bennünket abban, hogy megértve az eddig megtett utunk tanításait (kivételesen erősen az elmúlt két évet, benne nemcsak amit a látható dolgokban lehetett felismerni, hanem valójában ami a mögöttük lévő üzenetekben formálódott, amiről végig írtam, beszéltem az elmúlt időkben), már belső erőből építkezve, saját szellemiségeddel vezérelve haladj tovább utadon. Ez egy elvehetetlen, szavakkal kifejezhetetlen erő. A Nyilas igazi ereje. A fény ereje.
 
Csodálatos fényszületést kívánok mindenkinek. Áldás van rajtunk.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr316785992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu