Adventi gyertyák sorrendje 2021-ben
2021. november 19. írta: Csillagtenger

Adventi gyertyák sorrendje 2021-ben

Nagyon gyorsan rohan az idő, jövő hét végén (2021. november 28.) már itt az első adventvasárnap. Aki szeretné otthonába meghívni a négy Tejútoszlop erejét, vagyis a magasabb világ enerigáit, azt megteheti úgy, hogy ennek a négy csillagnak megfelelő színű gyertyákat rak az adventi koszorúra. Ez a négy csillag a Capella, sárga színű, ő a fény hírnöke, a Csodaszarvas energiája, aki hazavezet, Sirius, fehér színű, ő az otthon, vele és általa hazatalálsz, ezért is jelenik meg benne a hűség energetikája is, Antares a vörös színű, ő összekapcsolja a földi és isteni világokat, egy átjáró, tulajdonképpen Ég Apa és Föld Anya közös szíve, és Vega, ő kék színű, ő pedig lelked azon dallama, ami a szférák zenéje, lelked valódi rezgését szólaltatja meg benned, Vega tehát közel hozza hozzád igazi önmagad.
 
Idén, 2021-ben ebben, az eredeti sorrendben javaslom meggyújtani őket, vagyis sárga-fehér-vörös-kék. Helyezd el őket úgy adventi koszorúdon, hogy abszolút harmóniában, egymással szemben, keresztet alkotva helyezkedjenek el, és kösd is össze őket, a kereszt közepére pedig helyezz csipkebogyót. Ez így, mikor már ég mind a négy gyertya, behozza az isteni szeretetet otthonodba.
 
A képen egyik korábbi saját készítésű koszorúm van, csak mint ötlet rakom ide, ekkor még a csipkebogyó nem középre került, azóta tudom már hogy oda való.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8916759860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu