Telihold ami feltárja Gorgó valódi erejét – 2021. november 19.
2021. november 17. írta: Csillagtenger

Telihold ami feltárja Gorgó valódi erejét – 2021. november 19.

Egy nagyon nagyon csodálatos, de nagyon nagy erőket megmozdító Telihold mosolyog ránk november 19-én. Reggel 9:57-kor lesz teljesen kerek, de hatása már előző éjszaka és aznap végig érződik. Minden Telihold egy hatalmas energia, mert ilyenkor az amúgy nem látható lélek mélye tárul fel és hozza fel titkait. Ez a Telihold most életed csapdáira hívja fel figyelmet, felnyitja a szemed, hogy mi a lényeg. Ugyanis a Telihold idején a Hold az Algol csillagnál jár, bár már elindulóban a Plejádok teremtő energiája felé. Az Algol csillag, ahol most a Hold kikerekedik, Gorgó Medusza, Posszeidon tengeristen gyönyörűséges lányának szimbóluma. Ő egy csodálatosan gyönyörű nő, akinek szépsége a lélek mélyéről gyökerezik, és bár annak ellenére, hogy az egyik főisten lánya, mégis halandó. Ez az ő nagy tanulása és tanítása. Mint a tied.
 
Végzete pont a szépsége, ugyanis sokan vágynak rá és féltékenység áldozataként rúttá változtatják és az lesz sorsa, hogy kígyóhajú szörnyként éljen egy barlangban, a fénytől elzárva. A gyönyörű nő rémmé válik, akinek az a végzete, hogy bántsa azokat, akik miatt abba a helyzetbe került ahol élnie kell, távol a napfénytől, viszont ereje miatt vadásznak rá, mert szemének pillanatása kővé dermeszt és akkor is fegyver amikor már nem az ő birtokában van. És mivel halandó, legyőzhető. Azonban a végzet mindig utolér, ez az ő nagy tanítása, akármi is a sorsod, akárhogy mesterkedsz, mindig elér.
 
És be is teljesül sorsa, mivel fejét levágva, pont azon istennő pajzsára kerül, aki elátkozta. Így válik védelmezővé, mert a pajzs maga védelem, a rajta lévő kővé dermesztő szem pedig távol tartja az ellenséget.
 
Mi tárul fel hát ezen Telihold erejével? A szem ereje, a szem, amivel látsz, amivel meglátod a valóságot, vagy a valósnak vélt világot. Az ő veszte is az, hogy gyönyörűnek látják, de ez csak a látszat. Vagyis amire nyitja a szemet ez a Telihold, hogy észrevedd mi a valóságod, mi a valóban fontos, valamint hogy hogyan látsz és azáltal hogyan cselekszel. Mert a szem által látod a világod, a szemmel fogadsz be, érzékeled környezeted. A szem úgy lát, ahogyan látni akarsz vele és utána úgy cselekszel ahogyan azt te érzékelted. Ez a szem Gorgó fegyvere, egy olyan eszköz, amivel ahogyan bánik, úgy hat rá. Segíti, vagy árt neki. Ezt láthatod most meg. Hogy mit is látsz, és ezzel mennyire építesz vagy rombolsz. A ’fegyver’ a te pillantásod, ahogy érzékeled életed. Az Algol tehát egyrészt a belső félelmek, mindazon dolgok, amikkel szembenézve tudsz csak győzni, valamint a belső erő, ami vezet téged.
 
Ezt tárja most fel a Nap, aki mivel a Mérleg csillagkép jövő serpenyőjéből világítja meg a Holdat, az isteni fény erejével világítja meg ezt a belső világot, ezáltal nem tévedhet. És így feltárul igazi belső erőd (ne feledd, Gorgó a mélyvízek urának lánya, abszolút mély belső minőség), ami végül győzelemre vezet. Ez az a belső erő, ami saját múltad, őseid, lélekcsaládod jelképe, iránytűje, hiszen a Gorgó feje a pajzsra kerül. A pajzs pedig az az eszköz ami a harcos kezében van, amivel védi magát, és ezen a pajzson mindig van egy jelkép, ami néped motívuma. Tehát megláthatod most ezen szimbólumot. Saját szimbólumod, ami életedet vezeti.
 
És ne feledd, ez egészíti ki a Mars-Uránusz szembenállását is. Vagyis ez a Telihold nemcsak magát a vezető elvet tárja fel számodra, hanem el is indít isteni világod felé. A Mars haladásában eleve ott az elindulás, mert két csillagkép között halad a Mérleg kapuja felé, és egy kapun mindig átlépsz egy új valamibe. Ez most rögtön egy új világba vezet, hiszen a vele szemben álló Uránusz a Kos csillagaiban ’Kolkisz’, az új világ felé léptet. Hold összeköti ezt a két energiát, mert azon útján míg kiteljesedik és szembe kerül a Nappal hogy feltárja ez a titkot (nov 19), útközben szembekerül Marssal és együtt áll Uránusszal is (nov 18). És a bónusz az egészhez, hogy közben Vénusz, aki jelenleg a Déli Korona csillagaiban halad, a Pajzs csillagkép energiamezejében is jár. (Amúgy a Szent Korona meditációban is benne van a Pajzs, ott is kapsz segítséget ahhoz, hogy meglásd ezt a szimbólumot.)
 
Itt most valóban feltárul a belső világod, az eszközöd, ami belülről irányít és vezet. És ami kitárul vele, hogy ez honnan ered. A sötétből, a barlangban élő szörny energiájából, vagy mint győzelemre vezető eszköz a pajzsodon, ami fényeredet felé vezet legyőzve közben az ellenséget.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6116757784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu