Vénusz-Neptunusz kvadrát – 2021. október 27.
2021. október 27. írta: Csillagtenger

Vénusz-Neptunusz kvadrát – 2021. október 27.

Figyeld a mai napodat. Gondolj vissza a hajnali álmokra, hogyan ébredtél, mi játszódott le benned, milyen hangulattal keltél, milyen volt az éjszaka, történt-e valami akár ébren voltál, akár álmodtál. Csodálatos üzenetek voltak bennük, egyszerre rezdült lelked finomsága és a gyökereidben rejlő összes tudásod, képességed. Minden üzenet, amit éjszaka kaptál segít abban, hogy megértsd honnan jössz, mi a múltad, milyen úton érkeztél meg, ki is vagy valójában, ki is énednek az a része, akit te magad sem ismersz tudatosan. Nagyon erős volt az égiek jelenléte az éjszaka során, lelked maga nagy utat tett meg, amit minden éjszaka megtesz, de most egy olyan üzenettel ért vissza, ami alapjaiban változtatja meg életedet és kapcsolatodat önmagaddal, ezáltal a külvilágoddal. Gondolj vissza hogyan ébredtél, és továbbra is figyeld a nap folyamán saját érzéseidet, saját érzelmeidet, lelked rezgését, hogy hogyan reagálsz, hogyan kapcsolódsz mind családodhoz és társadhoz, környezetedhez.

A mai nap lényege a csend, a harmónia, a szépség, a szeretet. Ma nincs helye az indulatoknak, a kitöréseknek, ez annak a szeretetnek a napja, amit nem mondunk, hanem mutatunk, adunk, érzünk, élünk szépen csendben, kimutatva, megélve, de ’láthatatlanul’. Figyeld mennyire vagy képes erre, nagy iránymutatás ahhoz, mennyire vagy kész a decemberi szintemelkedéshez.
 
Ugyanis ez a nap is egy nagyon fontos pillanata annak, hogy be tudj majd lépni azon a kapun. Nagy tanítások vannak a mai napban, amik csendes, de nagyon mély tanítások.
 
Ami vezet ebben a két világ, amiket nem látsz, de velük együtt teljesedik ki fizikai éned. Az Alvilág és a Teremtő otthona, hiszen Vénusz a Skorpió, Neptunusz a Halak csillagaiban vándorol és kapcsolódik. Vagyis ami vezet, egyszerre a szörnyeid és a fény. Nagy tanítások vannak tehát a mai napban, hogy hogyan állsz a lelked mélyével, mennyire mersz és tudsz haladni a barlangodban, vagyis menni a sötétségben, szembenézni a szörnyekkel, hogyan veszed fel velük a harcot, valamint hogy ez mennyire mozdít meg, mennyire tesz magabiztossá, teljessé, egésszé, vagy inkább félelmeket generál. Figyelj ma, hogyan éled meg a helyzeteket, hogyan kapcsolódsz másokkal, hogyan reagálsz. Most ez a kettő együtt rezeg. Éjszaka volt a legerősebb, de abszolút kihat a teljes napra.
 
Ha éber vagy, vagyis bent vagy és figyeled magad, ma ráérezhetsz arra, hogy valójában nincs is mitől félned, mert a sötét, amitől úgy érzed félsz (mert csak úgy érzed), vagyis a láthatatlan, az ismeretlen, az is ugyanúgy életed része mint a fény. Hiszen a kettő nincs egymás nélkül, a sötétből alakult a fény, és fény világít a sötétben, de a sötét kell ahhoz, hogy lásd a fényt. Ez a kettő a létezés maga, igazából te magad vagy mindkettő. Csak úgy gondolod hogy elválnak egymástól, de a kettő együtt egész, és ez vagy te magad. Amitől félsz, az az amit nem ismersz, de az élet maga arról szól, hogy lépni egy újat, hogy megismerd, megtanuld amit még nem ismersz. Tehát ma rájöhetsz, hogy vagy folyamatos félelemben vagy az újtól ami folyamatosan jön, hiszen ezért élsz, vagy megértve mindazt, hogy az élet maga a felfedezésről, tanulásról szól, haladsz előre bátran, örömmel, szabadon, boldogan.
 
Ezt az erőt, ezt a tudatosságot tudod ma felfedezni. Hatalmas nagy lépés a szintemelkedés felé.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9716736694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu