Nyílnak az égi kapuk – 2021. október 16-17-i hétvége
2021. október 15. írta: Csillagtenger

Nyílnak az égi kapuk – 2021. október 16-17-i hétvége

Belépünk az angyalok birodalmába. És nem akárhogy lépünk át a dimenziókapun, hiszen egyszerre érkezik meg Vénusz az Antares csillaghoz (okt 16) és ezzel lép fel a Tejútra, és egyszerre érkezik meg a Nap a Spica csillaghoz (okt 17), az angyali birodalom kapujához és indít el minket az angyalok világában. És mivel Mars még mindig együtt halad a Nappal bár már kicsit lemaradozik, ő okt 21-én érkezik el a kapuhoz, ezáltal tulajdonképpen 5 napon át nyitva ez az angyali átjáró, bár mostantól abszolút erős lesz az angyali jelenlét, mert egyszerre lesz az angyali birodalomban a Nap, Mars és Merkúr is. És mivel közben Vénusz már a Tejúton vándorol, ezáltal egyszerre van velünk az istenek és angyalok serege, tehát sokkal aktívabb most a jelenlétük, erejük, vagyis hétköznapjainkat egy sokkal tisztább, magasabb rezgés hatja át.
 
Ilyenkor sokkal könnyebben tudjuk megérteni az üzeneteket, amit egy-egy helyzet, személy hoz nekünk és könnyebben meg is tudjuk oldani és ezzel továbblépni, hiszen folyamatosan kapjuk a súgást. Érdemes is kihasználni, rárezegni ezekre a finom energiákra, vagyis megállni, nem rohanni, könnyebb ételekkel táplálkozni, nyitni a tudatot a magasabb rezgésű információra, vagyis elhagyni, kilépni a lehúzó dolgokból. Akkor is ha ez vesz körbe (látszólag persze). Ha magaddal foglalkozol, magadra fókuszálsz most, azzal hívod be életedbe az angyalaid és isteneid rezgését, erejét, fényét, és ezzel segítő, támogató közreműködését. Kapcsolódj velük, beszélj hozzájuk, kérj támogatást, kérd hogy küldjék a magyarázatot, hogy megtaláld a megoldást és tovább tudj lépni.
 
Érdemes kihasználni, hiszen idén van ebben az időszakban egy rendkívüli lehetőség is (ez az év valóban sokmindenben kivételes), ugyanis amikor a Nap vagy néhány nappal később a Mars is megérkezik a Spica csillaghoz és belép az angyalok birodalmába, kvadrát kapcsolatba kerül a Plútóval. Megint a Plútó (és megint a Mars, tényleg készülünk decemberre), a kozmikus kaput nyitó minőség. Vagyis ezzel a kvadráttal, (ami egzakt nyitva van okt 17-21 között, bár ereje már előtte és utána napokban is érződik) összeér az angyalok világa és a Nyilas íjat ellövő keze. Tehát mivel segíted a nyiladat célba állni? Az angyalok segítségével, az angyali magasabb rezgéssel, amiben ott a tudatos tudatosság.
 
És a csoda, hogy mikor a Nap ér a Spicához, és kvadrátba kerül a Plútóval, akkor ér Vénusz az Antares csillaghoz, oda, amit ez a nyíl célbavesz. Az Antares maga az átjáró a két világ között, összeköti a két létezést, az anyagit és a földit. És magában a Nap-Plútó kvadrátban is benne van ez, mert az egzakt pillanatában, amikor a nyíl célba áll, a Nap a 8-9-es házak csúcsán, a Plútó az I-12-es házak csúcsán áll majd. Ebben benne van a felettes én szellemisége és a titkok világa, a valódi világ, nem a látszat amit élünk (8-9) és az én és egyetemes én (I-12), vagyis a Nap által mondhatjuk az alsó-felső világ, Plútó által a fizikai-isteni. Ráadásul Plútó néhány perccel később már hozza is a felszínre, vagyis egyszerre ébred a tudatosság bent és kint. És ezzel állítod be a nyilat afelé a kapu felé (Antares), ahol át tudsz lépni a két világ között.
 
Vagyis ezen a hétvégén hatalmas felismerések érhetnek, érnek. Mindent meg tudsz érteni, értelmet kap a látható világod, ezáltal tudatosodsz isteni létezésedre és ezzel emelkedik a hétköznapjaid világa.
 
Nyilván van benne feladat, hiszen egy Nap-Plútó, főleg egy Mars-Plútó kvadrát azért hatalmas erő. Plútó a szélsőségek bolygója, ő tud rángatni, ha hagyod. De azzal, hogy megjáratja veled a mélységeket-magasságokat, pont hogy arra tudatosít, hogy van ez a két világ. Nekem ez azt üzeni, hogy azt érthetjük meg, hogy igen, meg lehet járni a mélységeket is, ha akarod. De itt most kitárul az, hogy csak akkor kell, ha te akarod. Hiszen itt egyszerre lép Vénusz a Tejútra, a Nap az Angyalból küldi a teremtő fényszöget, vagyis súgnak, hogy nem kell feltétlen lemenni az aljára, úgy is ki lehet lépni, vagyis szintet lépni, hogy nem merítekezel meg a ’pokol’ mélységeiben. Így is úgy is kiemelkedsz, mert a legmélyebb pont után is elindul az út felfelé, tehát ha lemész a mélységbe, is kijössz onnan, csak az az út lehet fájdalmasabb. Vagyis itt most megjön a megértés, hogy abszolút nincs értelme a szenvedésnek. Az is egy lehetőség, de csak egy lehetőség. És a kulcsa az, ha mégis azt választod, legyen tudatos választás, ne hagyd hogy belesodorjon az élet, vagyis Plútód, mert ő olyan, ha nem te pörgeted, ő pörget. Mert ha tudatosan mész bele, hogy én meg akarom tapasztalni, máris máshogy indulsz neki az útnak, és akkor lehet nem is lesz olyan fájdalmas, mégis megélted.
 
Érted tehát miről szól ez a hét(vége)?
 
És még egy gondolat. Láttam egyszer egy képet, ez az egy felirat volt rajta: 'Élet=szenvedé….'. Azt hiszem ez most abszolút ide illik, meg is osztom. Te egészíted ki. Egy betű kell a végére. Melyiket választod?
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr616721982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu