Merkúr-Mars együttállás – A tudatosság – 2021. október 10.
2021. október 09. írta: Csillagtenger

Merkúr-Mars együttállás – A tudatosság – 2021. október 10.

A hétvége kivételes erőinek utolsó, záró energiája a Merkúr-Mars együttállása, ami egyben az ő 2021-es közös munkáinak a második felvonása, hiszen Merkúr úgy fordult meg, hogy visszaútján újra találkoznak (ez van ezen a hétvégén), de mikor előrefordul és újra földi pályára áll harmadszor is találkozik majd a Marssal (nov 10). Tehát a vasárnapi találkozójuk két folyamatnak is a része, ezért nagyon erős, most egy lezárás van benne, de mégis ott marad benne a folyamat.
 
Ezáltal mindenképpen egy nyomatékosítás van benne, a folyamatok megerősítése, hogy az élet alakítása valóban a te kezedben van, senki és semmi nem tud beleszólni annak alakulásába mint te önmagad. A hétvége megtanít, hogy az erő benned van (Nap-Mars), tudod is ki vagy (Nap-Merkúr) és ezzel a záró lépéssel érted meg, hogy valóban te, a benned lévő erőből építed saját világodat, hiszen a Merkúr-Mars együttállása majd a 2-es házban, a teremtés házában áll fel. Ez magáról a földi síkról szól, arról amiről maga a földi létezés, az anyag világa szól. Hogy te mint isteni létező most az anyagi világot éled, gyakorlod, tanulod, tapasztalod. A tudásod megvan hozzá, hiszen azzal születsz le, univerzális energia vagy aki most ebben a létformában, ebben a testedben tanulod, tapasztalod, hogy ezt a folytonosan áramló energiát, aki vagy, ami maga a létezés, hogyan lehet valójában alakítani, formálni, élvezni, teremteni, alkotni. Vagyis teremtő erődet tanulod manifesztálni, kézzel foghatóvá tenni. Gondolj bele, ezáltal fizikai léteden keresztül isteni lényed mekkorát fejlődik, hiszen ezt csak a testben tudja megtapasztalni. Tehát ha megérted ezt a belső erőt, és megfelelően használod, univerzálisan is hatalmasat lépsz előre.
 
Mert miről is szól Merkúr-Mars együttállása? Általuk az értelem és erő bolygója egyesül vagyis megérted az erődet, hogy belőled indul ki a mag (Mars=férfi nemzőerő, aki elindítja a magot, amiből élet terem) és ez a mag olyat teremt aki te vagy, ahol te tartasz, tehát minden amid van, az a te teremtésed. Jelenti azt is, hogy ereje van a szavaidnak, gondolataidnak, tehát képes vagy kimondani, kifejezni magad, sőt, mivel a gondolat teremtő erő (ráadásul a teremtés házában vagyunk), most érted meg, hogy valóban mekkora ereje van a gondolataidnak, szavaidnak, és ezzel teremted világodat. Tehát ahogy élsz, amit bent gondolsz, a belső monológjaid, amit netán még ki is mondasz, ahogy másokról vélekedsz, mekkora ereje van és az mind az, amiben utána élsz, hiszen ez indul el, ez teremtődik.
 
És mivel a háttérben ott a Holló energiája, aki a csőrében átmenekíti a tudást, ezt valóban tovább tudod vinni, a fizikai síkról az istenire. Lehet furán hangzik, mert az isteniből jövünk, ő többet tud, de gondolj bele, azért vagy itt, mert ezt az isteni éned még nem tudja, amit a fizikain keresztül tapasztal, tehát ebben az élet egészét nézve hatalmas fejlődési lehetőség van.
 
Tehát a hétvége arról szól, hogy felismerve mindezt végre továbblépj, kilépj a saját árnyékodból, a saját félelmeidből, és végre megértsd mekkora hatalmas erőd van, és ez benned van, és bármire képes vagy vele. Igazán az a nagy tanítása ennek a hétvégének, nemcsak hogy rájöjj erre, hanem hogy elkezd használni, és teremts vele egy szebb, jobb világot, amiben nemcsak te, hanem azáltal a környzeted is boldog, mert ha te boldog vagy, a rezgésed is emelkedik és húzod vele a többieket. Illetve hogy valóban kipróbáld amire igazán vágysz, éld az életet, élvezd, használd, működtesd, ne azért mert más is csinálta, és akkor vagy menő ha te is kipróbálod, ne utánozz, menj saját szíved után és éld meg amire te vágysz. Azért vagy ebben a testben. Nem azért hogy félj, hogy rettegj, hogy csak dolgozz és gürizz, hanem hogy éld meg ennek a csodavilágnak a szépségeit, lehetőségeit. A képességed, erőd, tudásod megvan hozzá. Ha még van ami fáj, amitől félsz, érzékeled még a szenvedést, az pedig arra tanít, hogy megértsd hol kell még neked fejlődnöd, mert addig nincs továbblépés, hiszen az is része utadnak, hogy ezeket megéld, majd meghaladd. De a Szűz jövő csillagai segítenek ennek a felismerésében és a továbblépésben.
 
Tehát vasárnapra (október 10), az utolsó napra javaslom, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amibe tudatosan bele tudod vinni a teremtést, keress olyan helyzeteket, lehetőségeket, ahol jól érzed magad, ahol tudsz olyan szellemi erővel kapcsolódni, ami kiemel, mert Merkúr-Mars (és Nap) erejével valóban át tudod írni gondolatiságod, és ezáltal életed, ami önmagában hatalmas teremtő erő.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger
 
(A képek a Nasa által)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1916713992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu