Kezdd el másképp látni a világodat – 2021. augusztus 19-22.
2021. augusztus 19. írta: Csillagtenger

Kezdd el másképp látni a világodat – 2021. augusztus 19-22.

Nagyon támogatóak a jelenlegi energiák, bolygóink fele uralmi helyzetben van, mert a Nap még az oroszlánban van, Merkúr már a szűz jelében, Vénusz a mérlegben, és Szaturnusz még továbbra is a vízöntőben, Neptunusz pedig a halakban. Mikor uralmi egy bolygó, az mindig harmónikusabb működést jelent, ez nagyban megkönnyíti a hétköznapok minőségét, vagyis a napokban érezhetően könnyebben működnek a dolgok, ráadásul érintett itt hétköznapi bolygó és életünk tágabb, úgymond univerzális létét képviselő bolygók is, vagyis most fizikai-isteni síkokon is nagyon harmónikus minden.
 
Mindezek mellett ami most érezhető, az a szellemiség ereje, mind a hétköznapi apró dolgainkat érintve, valamint egy kicsit tágabban, még mindig hétköznapokat de már távolabbi jövőt nézve, illetve univerzális létünket érintve is, hiszen Merkúr együtt áll a Marssal (hétköznapok), Nap szembe kerül a Jupiterrel (tágabb) és Uránusz (univerzális) épp most fordul. Ebbe 2021. augusztus 19-én egy trigonnal beleáll a Hold is, így a Merkúr-Mars – Hold – Uránusz között feláll egy nagy földtrigon, vagyis a három föld jegyet összekötő hatalmas energiaháromszög. A háttérben az Oroszlán-Nyilas-Kos csillagaival. Van ebben kommunikációs bolygó, lélekbolygó, energiabolygó, vagyis itt most valóban egy olyan energiamező áll fel, amiben akár lélek, akár temperamentum, akár gondolkodás, akár valamilyen őrültség által hatalmasat lehet lendíteni saját életünkön, ha mindet csinálod az a legjobb, vagyis most a fizikai síkot be tudjuk indítani, berobbantani, más dimenzióba emelni, vagyis kilendíteni saját magunkat egy valami olyan helyzetből ami már nem komfortos, amin túllépnénk, ami túl átlagos, amiben nincs fény, ami a múltté. Erre a mai nap igazán kiváló, augusztus 19-e mert addig tartja a Hold ezt a energiaháromszöget, utána ő már kisétál belőle, bár a Mars-Merkúr és Uránusz trigonja még megmarad.
 
A Mars-Merkúr együttállása eleve hatalmas szellemi bomba, most nagyon ütnek a szavak, akár pozitív, akár negatív értelemben, mindenkinek saját egyéni választása hogyan használja, lehet vele rombolni, de lehet vele elindítani, építeni. Érdemes kihasználni és új dolgokba belevágni, életednek új értelmet keresni, ’agyalni’, kitalálni dolgokat, ezeket kimondani, leírni, ötleltelni, belefogni újdonságokba (ne feledjük Uránusz támogatja mindezt a trigonjával aki maga a korlátok ledöntése). Merkúr uralmi helyzetében van ebben az együttállásban, vagyis itt most aki akarja, tényleg hatalmasat lendíthet saját életén, amihez nem kell más mint elengedni a gondolataidat, hagyd őket szabadon áramolni, beszélgess, keresd a kihívásokat, kapcsolódj, lásd meg a láthatatlant és a benne rejlő lehetőségeket, majd ragadd meg, indulj el velük. Vagyis gondolkozz. Aki gondolkodik, jönnek az ötletek. Mars ehhez adja az erőt. Hatalmas energia. Már ez elindít, kiemel. És ehhez jön a háttérben az Oroszlán csillagkép ereje, annak is nemző része, vagyis abszolút támogatást kapnak ezen elindító, teremtő gondolatok, mindaz, ami kiemel az átlagból, hiszen az Oroszlán uralkodó, ő másképp lát és tesz dolgokat, nem a hétköznapi problémákkal van elfoglalva, tehát amit kitalálsz és belevágsz, azzal ’népedet’ vezeted, vagyis kivezeted saját életedet a hétköznapok nehézségeiből. És a mai nap még jön hozzá a Kos elindító ereje és a Nyilas fény felé induló energiája a trigonháromszög által, vagyis valóban bármilyen ötlet, gondolat most segít megoldani, helyretenni, továbblépni, rendezni, karmikus szálakból kilépni, fény felé elindulni. Erős, nagyon dinamikus most a kommunikáció a Mars-Merkúr kapcsolódása által, ami könnyen átcsaphat veszekedésbe is, de akkor légy résen, csapj le rá és használd hatalmas teremtő erejét, a pusztítás helyett építs vele, de ehhez tudatosnak kell lenned, legyen kész elképzelésed amibe azt az energiát belerakod. Szóval csodaenergiák vannak most. Ráadásul Uránusz fordulása által ezek az energiák most univerzális erőket is behoznak hozzá, még könnyebb az égiek útmutatásait meghallani, lecsatornázni, de ehhez mindezeket észre kell venni.
 
És ezt támogatólag alakulóban van a Nap-Jupiter oppozíció is, ami 2021. augusztus 20-án lesz egzakt. Ekkor az éned a főisteni éneddel egészül ki, Zeusz mutatja meg fényét, amit egyébként nem láthatsz, mert annyira erős, az ő valódi fénye halandó számára elviselhetetlen. De most felvillan számodra, és megmutatja neked azt a benned lévő hatalmas tudást, amivel ő rendelkezik, és ez most nem elpusztít, hanem felfényez. Zeusz a főisten, mindenki ura, aki mikor megvillantja magát, új gyermeke születik, aki viszi tovább atyja képességeit, tudását. Gyermekei a hősök, vagyis te, aki bejárta már az utat, megvívta csatáit, megtanulta a leckéit, ezáltal meg tudja tanítani neked hogyan fogj hozzá, súg, hogyan oldj meg egy helyzetet, hogyan nézz szembe egy kihívással, mert ő már megcsinálta, tudja. Ezek a hősök mind benned élnek, ők a te múltad, képességed, amire most ráérezhetsz, rájössz, hiszen feltárul. A holnapi nap ez nyílik meg, vagyis tökéletes nap arra, hogy elhidd, hogy ez benned van, minden tudással rendelkezel. Ha elhiszed, hiszel ezen képességeidben, hogy bármire képes vagy, már a tied. És onnantól tudatosan benned ragyog. Hatalmas kincs ez. Az Oroszlán-Vízöntő csillagképét és zodiákus jeleit köti össze ez a Nap-Jupiter szembenállás, vagyis a sorsuralás a szabadsággal egészül ki mind szellemi és lelki síkon azáltal, hogy hiszel magadban. A benned élő fényben.
 
És erre teszi fel a koronát a vasárnapi (augusztus 22) Telihold, amikor a Nap a Regulus csillagnál állva világítja meg a Vízöntő múlt vízében vándorló és teljesen kinyíló Holdat. A Regulus a szeretetcsillag, a feltételek nélküliség energiája, egy hatalmas erő, mert minden aminek feltétele van, az gyengít. A szeretet tehát épít, és mivel Regulus életünk egyik bástyája, a szeretet az egyik pillére életünknek. Azzal, hogy a Nap beáll mellé, eleve kiderül hogyan is állsz ezzel, mennyire stabil az életed, vagy hol vannak gyenge pontok benne, vagyis hol vannak feltételei életednek. És ezzel áll szembe a Hold és egészül ki vele, vagyis mindez abszolút feltárul számodra, lelked legmélyén láthatod meg, és mivel a Vízöntő múlt vízében van a Hold, ami földi életed egyik szimbóluma, itt most valóban fény derül rá, hol vannak még sérelmek, félelmek, fájdalmak a hétköznapokban, amik nem a szeretettel megélt élet következményei, amit így most meglátva, meg is tisztíthatsz, megbocsáthasz, elengedhetsz. Hatalmas lehetőség ez arra, hogy mindentől felszabadítsd magad a lélek mélyén, ami azért csodálatos, mert elég bent, belül, saját kis világodban megtenni, ami utána a fizikai síkon ’magától’ hozzárendeződik, nem kell neked semmi mást tenni érte, mégis megtisztul. Vagyis ez most amellett, hogy a szeretet Teliholdja, a felszabadulás Teliholdja is, és az tud igazán boldog és teljes lenni, aki szabad. És rabláncaink, akkor is ha esetleg kint látszódnak, szívünk, lelkünk rabláncai. Ezeket tudod most letenni. Nem kell más hozzá, csak az, hogy feltétel nélkül légy képes szeretni magadat, életedeted, és ezt felfedezd magadban.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3516664852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu