Vénusz-Mars együttállás – 2021. július 13.
2021. július 11. írta: Csillagtenger

Vénusz-Mars együttállás – 2021. július 13.

Két termékenységbolygónk közös tánca több szempontból is nagyon fontos. Egyrészt ez a nap nagyon termékeny lesz, hiszen Mars és Vénusz, a férfi és női szerelem ereje kapcsolódik. Ilyenkor minden sokszorosan termékeny, minden teremtődik, nagyon fontos figyelni mindenre, a gondolatokra, tettekre, indíttatásokra, ítéletekre, de az alkotó erőidre is, hiszen sokkal fogékonyabb, kreatívabb is vagy, gyermeknemzésre is kiváló nap, vagy bármi megalkotására, kitalálására és azonnali megteremtésére. Minden szempontból nagyon nagyon aktív és termékeny nap, de minden téren, és ne feledd, polaritásban élünk, mindennek két oldala van, tehát érdemes valóban jelen lenni ezen a napon hogy mit teremtesz, mert ez a nap egy kapu.
 
Azzal tudod legintenzívebben megélni és kihasználni ezt a napot, ha célokat tűzöl ki. Annak ellenére, hogy a szerelem két bolygója kapcsolódik, itt most elsősorban nem anyagi teremtés van a fókuszban, hanem a szellemi. A felső világ felé való fordulásban, bármilyen filozófikus, szellemi munkában, meditációban, imában, jövőtervezésben van a legnagyobb erő, az a legintenzívebb, érdemes is célokat kitűzni, már korábban el lehet kezdeni gondolkodni rajta, hogy ezen a napon hozzá is tudj látni. És úgy tudod kihozni mindebből a maximumot, ha mindent örömmel csinálsz, meglátod benne az életet, kacagsz, nevetsz, keresed az örömöt, élvezed az életet, előveszed gyermeki éned és csak ’játszol’, vagyis beletemetkezel abba amit csinálsz, és csak az adott pillanat számít, megéled a benne lévő varázslatot és élvezed. Ha így éled meg ezt a napot, ezzel teszel legtöbbet magadért a hétköznapok terén.
 
De az igazi üzenete ennek a napnak ennél sokkal távolabb visz és sokkal magasztosabb. Az isteni tudatosságodra való ébredés napja ez. Nem is akármilyen tudatosodási lehetőségről van itt szó, Mars és Vénusz által itt két olyan energia egyesül és tisztul le, ami által megérted, hogy nem véletlenül oda és abba a korba, családba, univerzumba születtél ahol vagy, nem véletlenül az az ősöd és tette azt amit, mert ebben van mindaz a tudás, amit már hozol magaddal, ami nem más mint a teremtői és beavatói tudatosságod egyszerre. Ezen a napon ráébredsz arra, hogy tényleg benned van minden, de ez nem minden, itt világosodik meg, hogy nem elég beleszületni egy családba, ahol lehet gazdagság, vagy pont a szegénység, a szeretet, vagy pont a nem törődömség, a családi háttér csak az alap, amiből kiindulsz, de hogy mivé válsz, egyedül rajtad múlik. Ők csak a hátteret adják ahhoz, hogy felismerd magad és haladni tudj az úton és át tudd venni a ’koronát’, vagyis saját múltadat jövődre váltsd. Tehát itt most valódi fényeredetre tudatosodhatsz, rájössz hogy valóban honnan is jöttél, ki is vagy, megláthatod a múltadban rejlő utat, a korábbi döntéseidet, az ősök döntéseit, és megvillan előtted, rájössz, hogy ezen döntések által vagy ott ahol vagy. Vagyis csodás nap arra, hogy megértsd eddigi tetteid, őseid döntéseinek következményeit, és megtanuld értékelni, ítéleteid helyére kerülnek, minden kitisztul. Megértheted tehát a múltat, hogy mindig minden érted van, akkor is ha úgy tűnt ellened van, és egyedül rajtad múlik merre visz tovább utad. A korona viszont majd csak decemberben kerül a fejedre, de ez a nap ami kinyitja a kaput ahhoz, elindulj azon az úton, illetve úgy mondom tegyél egy nagy lépést felé, hogy megkoronázódj.
 
Vagyis ez a nap annak a hatalmas lehetősége, hogy rájöjj saját valódiságodra, a benned lévő képességekre, aki vagy, amivé váltál, és hogy minden tetteddel, lépéseddel saját éned jobb verziójává válsz. Ehhez a hétköznapokban annyi kell, hogy lásd céljaidat, nyisd tudatodat, és éld meg a napodat örömmel, játékosan. Ezzel egy olyan kapu nyílik, ami majd decemberben el is indít már egy másik dimenzióba. De ahhoz a belépő ebben a napban van. Mivel minden a lélekben fogan, és majd később materializálódik az anyagban, itt most csak az a lényeg, hogy élj, keresd az örömöt, játsz, élvezd az életet, találd meg a fényt mindenben és mindenkiben. Ha benne vagy az adott pillanatban amit csinálsz meg is találod. És decemberben felkerül a fejedre a Korona (nem is akármilyen korona, de erről később). Onnantól pedig visszavonhatatlanul te vagy életed királya aki már teljes tudatossággal hozza meg döntéseit és senki nem tud beleszólni abba hogyan éld életed. Tudod mekkora erő az? Szavakkal kifejezhetetlen.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3516623980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu