Sirius üzenete – 2021. július 6.
2021. július 05. írta: Csillagtenger

Sirius üzenete – 2021. július 6.

Központi csillagunk a Nap elérkezik a Sirius csillaghoz 2021. július 6-án, ezzel szembenállásba kerül a Vega csillaggal. Ők két Tejútkapu, és egymás kiegészítő párjai. És csodálatosan csodálatos üzenet van bennük, ami most kitárul.

A Tejútkapu a Tejút energiát a földi világba lehozó energia, amiből négy van, két pár. Ezeken a tengelyeken valóban meg tud villani egy magasabb energia, magasabb értelem, magasabb termékenység, amit most a Nap, aki maga is fény, isteni minőség közvetít számunkra. Ezek a Tejútkapuk maguk hatalmas energiát, üzenetet rejtenek, de mikor egy bolygó által összeér erejük, megjelenik bennük a teljesség, a tökéletesség. Sirius az őshaza, ahonnan jöttünk, benne ott van az út, a fény, és az abban rejlő tudás, hogy mit tudunk, mire vagyunk képesek, az összes tapasztalás amit már megéltünk, hiszen egy részünk már mindent megtapasztalt egyszer. A Vega a szférák zenéje, az isteni dallamok, lelked legtisztább rezgése, ami amikor szól, távol tart minden alacsony rezgéstől, energiától, problémától, akadálytól, Hádész csínytevéseitől, mindentől ami lehúzna, hiszen annyira magas és tiszta rezgés, hogy minden egyebet háttérbe szorít, és marad lelked tisztasága, az isteni rezgésed, eredeted. Ez a legtisztább energia.
 
Most, hogy a Nap elérkezik a Siriushoz, megadja életed alaphangját, hiszen ő a déli égbolton van, ő adja az alapot, a kezdő hangot, ami meghatározza hogy milyen hangnemben szólaljon meg a zene. Vagyis ezen a napon érdemes odafigyelned a benned rejlő hazára, szíved hangjára, a fény tudatosságára, a jóra, az istenire, aki vagy, aki valójában vagy, mert ha ezt megtalálod magadban, ráérzel saját magad eredetére, azzal megszólal ez a zene, lelked dallama, ami vezet téged, és így tudsz hazajutni, befelé, saját magadba. És ha megtaláltad ezt az utat befelé, onnantól megvan az a tudatosság, amit már senki nem tud elvenni tőled. Ez a legnagyobb erő. Érdemes valóban keresni ezt a hangot, mert ez is segít abban, hogy december után egy csodavilágban találd magad.
 
Vagyis nem kell mást tenni, mint magadat keresni önmagadban. Hidd el, ott van a csoda benned. Most meg is láthatod, meg is érezheted, meg is hallhatod. Ha egy pillanatra megvan már megvan. Ez 2021. július 6-án reggel 7:09-kor a legerősebb, ami ráadásul a mélylélek birodalmában történik, vagyis valóban abszolút rátalálhatsz saját önmagad lelke mélyére.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr916612378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu