Nap-Uránusz együttállás az új életed első napja – 2021. április 30.
2021. április 29. írta: Csillagtenger

Nap-Uránusz együttállás az új életed első napja – 2021. április 30.

Ez az írásom kicsit most más lesz, ezt nem is fogod tudni értelmezni ha csak a tudatos tudatoddal olvasod. Ehhez javaslom add át magad előbb a csendnek, és engedd, hogy lelked vezessen olvasás közben, akkor fog tudni beépülni, és ami bent történik, abból alakul a látható világod.
 
Elérkeztünk ugyanis a csodanaphoz, amikor központi csillagunk a Nap és a beavatói úton elindító Uránusz együttállásba kerül. Ennek egzakt időpontja 2021. április 30. 21:54 perc. Már maga az ő együttállásuk a jelenlegi rendszerből való kiemelkedést jelenti, hiszen Uránusz megváltói, messianisztikus bolygóként nem a földi világokra hat, ő tényleg kiemel. Benne olyan erő, olyan képességek vannak, ami mondjuk így, fittyet hány a földi törvényekre, szabályokra. Ez az ő igazi tudása, ereje, ezért más. Ezért zseniális, de erről volt már szó. És vele egyesül a hétköznapjaid központi energiáját meghatározó Nap. Állj most meg egy pillanatra és nézz fel a Napra, akkor is ha nem látod mert felhő mögött van. És köszöntsd őt. Köszöntsd őt, aki a fény. Ő az aki nélkül nincs semmi, hiszen ha nincs fény, sötét van, és a sötétben mi él? Ő az aki minden nap legyőzi a sötétet, és jön, és adja a benne rejlő fényt, életet, ezáltal élet sarjad, növekszik. Járja napszekerén az égboltot, és mindenhová eljuttatja a fényt. Ha el nem árnyékolod. Ő a fényed, igazából önmagad. Most gyere vissza a fizikaiba és gondolj a Napra úgy mint önmagadra. A Nap a naprendszer közepe, körülötte járnak a bolygók, akik a Nap fényéből merítve élnek. Saját mikrokozmoszodban te vagy ez a Nap. Körülötted forog az élet, minden amid van, ami körbevesz, ahogy alakulnak a dolgaid azt te irányítod, te adod hozzá a fényt. Így már érted, hogy valóban minden úgy van ahogy te alakítod? Hiszen te vagy a Nap.
 
Nos, ez a fény, ez a rendszer, ez az élet lép most szintet Uránusz erejével, aki sajátosságával, egyediségével, isteni, vagy mondhatjuk úgy is kozmikus tudásával olyan újat tud ennek a meglévő rendszernek adni, amiről korábban még legvadabb álmaidban sem tudtál vagy mertél gondolni. Ő megadja ezt neked, ha elfogadod. És ezzel emel téged egy olyan világba, ahol nem korlátozod magad. Mert Uránusz nem ismeri a korlátokat, ő saját szabadságában zseniális. És az egyik legnagyobb dolog szabadnak lenni. Mert szabadnak lenni azt jelenti, hogy senki és semmi, még önmagad sem korlátoz, mondja meg mi a jó neked, merre lépj, mit csinálj és azt mikor. Aki szabad, az él. Itt most a Nap-Uránusz kettőse egy teljesség, hiszen ők poláris párok, ezért egymást kiegészítő energiák. A fény mint élet (Nap) és a szabadság, őrültség, zsenialitás (Uránusz). És mikor a fény, az élet, az örömök a szabadsággal párosul abból mi lesz? Csoda. Akkor az élet újdonsággal telítődik, boldogság van. Az ő kettősük zseniális energia, hiszen egymás kiegészítői, de most egyesítik erejüket, és ez ebben van az igazi erő, az elindulás ereje, ami által felismered a benned lévő zsenialitást, szabadságot és meg is éled, és ezzel az erővel világítasz tovább és alakítod saját mikrokozmoszod. Ez már mekkora erő.
 
És itt jön az a rész, amitől az írásom más lesz. Ugyanis ráraktam ezt az együttállást a meridiánra és megvizsgáltam teljességében milyen csillagképi energiák támogatják ezt a megújulást, frissülést. Eddig csak a Kos csillagairól volt szó, hiszen az ekliptikán a földi világunkat szimbolizáló tengelyen ebben a csillagképben állnak, de most elmentem a két pólusig és megnéztem milyen meridiánon van ez az együttállás, mit mutat ez nekünk mint kezdeti energia, mire alapul és milyen erők emelnek ki. Ez a nézőpont ahogy most leírom az északi féltekén élők szemszögéből van csak így. Nem fogom megnevezni a csillagképeket, mert tulajdonképpen mindegy is, a lényeg a bennük lévő energia. Ha innentől így éled az életedet, észreveheted a változást. Tekinthetjük ezt a meridiánt, ezzel a Nap-Uránusz együttállással egy ’új’ tavasztengelynek és a tavasztengely mindig az aktuális világkorszakot szimbolizáló energia. Na nézzük.
 
Új életed alapja (bár ez amúgy is így van) hogy meg tudod fogalmazni életed valódi vágyát. De ez nagyon fontos, állj is meg most egy pillanatra, és fogalmazd meg magadnak. Most tényleg állj meg az olvasással, és gondold át mit is akarsz és írd le. Ezután folytasd az olvasást. Fontos. Ha megvan, most nézd meg mit írtál le. Ugyanis amit leírtál, amilyen gyorsan jött az ötlet, és amivel kapcsolatos mutatja meg hol is állsz spirituális fejlődésed útján, vagyis mi forgatja a karmád, az életed kerekét, mi a fontos számodra. Akármi is jött, akármit is fogalmaztál meg, az az új alap. Ne ítéld meg, csak tudd, hogy ez az új életed alapja, ez kezdődik most. És ez úgy tökéletes ahogy van. Hogy ez működni is tudjon abban a formában ahogy neked a legjobb, ahhoz az vezet el, ha tudod hogy két világban élsz és ismered mindkét világban a másik létezését, át tudsz érzékelni az egyikből a másikba, vagyis tudod hol tartasz az utadon, ismered születési erőidet ezáltal tudatosan haladsz afelé amiért leszülettél. Hogy ez így legyen, tudj is haladni, le kell tudnod égetni magadról a múlandó dolgokat, mindazt ami már gátol, ami már a múlt, mert az mind visszahúz. Ebben az segít, ha kiállod a próbákat, az élet nagy kanyarjait, vagyis belevágsz a dologba, nem halogatsz, nem várod meg hogy más oldja meg helyetted. Ahhoz, hogy ráláss arra milyen próbatételek vannak előtted, az segít ha elvonulsz. De úgy igazán, vagyis kivonod magad a forgalomból és időnként három napra levonulsz a térképről, ahol csak magad vagy, ugyanis a válaszok bent vannak, és így tudod őket meghallani, megérteni, hogy tudj is változtatni. Ez így mind új életed alapja. Ez azt jelenti, hogy a mindennapokban úgy látod meg az új irányt, a lehetőségeket ami kiemel, ha a mélyben így működsz. Vagyis tudod mi forgatja karmád kerekét, és tudatosan te alakítod.
 
Ebből a kiemelő erő, ami felemel, hétköznapjaidat emeli az az, ha tudatában vagy a hármasságoknak, pl test-lélek-szellem, és úgy tekintesz mindenre és mindenkire mint testvéredre, hiszen azok. Legyen az egy kristály, egy fűszál, egy állat vagy embertársad. És igazán az emel, ha tudatosan kapcsolódsz velük, és törekszel is a kapcsolódásra. Ez egy hatalmas tudás, tudni, hogy ők mind benned vannak, így máris másképp viszonyulsz hozzájuk, és rögtön emelkedsz a magasabb szférák felé. Ami aztán ebből vezet tovább, ha tudatosan tudsz áldozatot hozni életedben, nem félvén a következményektől, mert minden első áldozat, vagyis mikor belekezdesz valami újba azért hajlandó vagy áldozni, az hozza meg neked annak a dolognak a magasabb szintű kimenetelét. Ahhoz hogy tudd hol kell áldozatot hozni, az vezet téged, hogy mered kijelenteni magadnak, hogy szebb és jobb vagy annál a valakinél, aki abban a pillanatban vagy, vagyis látod magadban a képességeidet és lehetőségeidet, ugyanis ez vezet haza, így látod meg utad végét, hogy valójában merre is haladsz, mi az irány életedben. És jutsz így el a nagy titokig, a végső próbáig, amivel mindenkinek szembe kell tudnia nézni és legyőzni azt a sárkányt, aki őrzi a nagy titkot. Ez a nagy titok a te valódi önmagad. De oda ezen az úton vezet az út.
 
Ebben az új útban tehát megvan az, hogy hazatalálsz, bár amúgy is ez az útja mindenkinek aki ebbe a csodavilágba születik, de ennek az új kezdetnek, új útnak lehetősége abban rejlik, hogy tudatosan tudatosítod mind belső és külső képességeidet, és most már valóban nem csak várod a csodát, hanem teszel is érte.
 
És mindezt életed azon területén tudod megélni, ahol a Nap-Uránusz együttállása van, ez a bika 10’40. Ennek a területnek a tudatos megélésével tudod ezen energiákat leginkább saját fejlődésed útjába állítani. De mindez emeli azon területeket is ahol a születési képletedben áll a Nap és az Uránusz, tehát azokon a területeken is számíthatsz arra, hogy életed színvonala változik.
 
Ez akkor is történik ha nem vagy rá tudatos, mert az energiák támogatnak minket. De ha tudatosan éled, és mivel az életedet te alakítod, ez valóban meghozhat egy olyan szintlépést életedben, ami által szabaddá válsz. És szabadnak lenni az első lépés ahhoz, hogy eggyé válj magaddal, amin Neptunusz dolgozik, és innentől majd ő lép a fókuszba.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7916516788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu