Újdonságok, őrültségek hete – 2021. április 30-ig
2021. április 25. írta: Csillagtenger

Újdonságok, őrültségek hete – 2021. április 30-ig

Csak egy gondolat az előző írásomhoz, hiszen az energiák még mindig nagyon aktívak, bár az első hétvégén túl vagyunk. Remélem mindenki ki tudta használni, áramlott, kilépett a megszokásaiból, élt, belevágott új dolgokba, meg merte tenni amit meg akart, és nem tette meg amit nem akart ezzel megalapozva új jövőjét. Mielőtt továbbhaladunk, van egy javaslatom, gondold át a mögötted álló hétvégét, milyen helyzetekbe sodort az élet, főleg azokra gondolok, ahol általában azt mondod, hogy na, ezt biztos nem és ha volt ilyen, most hogyan cselekedtél. Mert ezek azok a helyzetek, amik fogva tartanak, amik megfosztanak attól, hogy szabad légy. És aki nem szabad, az nem tud továbblépni a teljességbe. Az április 23-30-i hét zseniális lehetőséget ad nekünk, hogy meglássuk, megértsük és megérezzük, hol vannak még korlátaink. Nem a külvilágra gondolok, hanem saját korlátaidra (bár tudod, a külvilág saját korlátaidra válasz). Tehát hol van az ahol még kifelé mutogatsz, mást akarsz megváltoztatni, mert ’könnyebb’ mint magadon dolgozni, hol nem tudsz magad váltani, milyen szokásaid vannak. Ha az elmúlt három napra visszagondolsz, nagyon sokmindent felismerhetsz, tudatosíthatsz, hogy a még előttünk álló napokat maximálisan ki tudd használni.
 
Legyen hát az április 30-ig eltelő időszak az őrültségek, újdonságok hete. Mutasd meg a szellemi énednek, hogy a fizikai én hajlandó nyitni az újnak, befogadni ismeretlen dolgokat, kipróbálni azokat az új dolgokat amiket az élet sodor, belevágni a váratlanba, a forradalmiba, merni igazán az lenni aki valójában vagy. Mert ha ezt a fizikai síkon meg tudod tenni, akkor utána be tud jönni számodra az a magas szint, a sugallataid, az igazi isteni vezérlet. Ha ezt a fizikai síkon elutasítod, mert ragaszkodsz a szokásaidhoz, a régi normákhoz, a korlátidhoz, félelmeidhez, a ’kockaságodhoz’, vagyis az egyszerű dolgokra nemet mondasz (fizikai lét), akkor miért gondolod, hogy szellemi síkon képes leszel váltani? És itt a tét a szellemi vezérlet irányítása általi élet. Gondolj bele az mekkora szabadság. Igazán az a szabadság és ezáltal a boldog élet. De ez kizárólag a te kezedben van.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7516512788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu