Kozmikus erőid kézbe fogásának hétvégéje – 2021. április 16-18.
2021. április 15. írta: Csillagtenger

Kozmikus erőid kézbe fogásának hétvégéje – 2021. április 16-18.

Egyre közeledik a várva várt nap, április 19-e, a kiemelkedés napja, amikor a Nap és Merkúr együtt áll a Felfelé Úszó Halak fonalánál. Addig azonban van még munka, de megkapjuk hozzá a teljes radikális rendezés lehetőségét, hiszen Plútó kerül kvadrát fényszög kapcsolatba először a Nappal április 16-án pénteken, majd Merkúrral április 17-én szombaton. Nap és Plútó bármilyen kapcsolatában benne van életed egésze, hiszen Nap a központi csillag, Plútó pedig a szélső, kozmikus erőket mozgósító bolygó, de mikor ez egy kvadrát kapcsolat, mint a mostani, abban valóban hatalmas erő van.
 
A Nap és a Merkúr is a Halak csillagaiban jár, ami az Unio Mystica, a teljesség energiája. Azáltal, hogy itt jár központi csillagunk, hétköznapjainkat ez a teljesség járja át. Plútó pedig a Nyilas, a fény születése energiamezejében készül a merülésre, hiszen ő már megkezdte az ekliptika alá való süllyedését, ami által a fényt, amit eddigi útján gyűjtött magába, viszi le számunkra a mélybe. A Nyilas maga a fény csillagképe, Plútó eleve egy kozmikus erő, akiben ott van minden tudása és ismerete, amit már megéltél és amit ezután fogsz, ezáltal ő most olyan titkot ad át nekünk, az ént szimbolizáló Napnak és a földi tudatot szimbolizáló Merkúrnak, ami által mágikus képességekre teszel szert. Plútó ezt a fényt adja át, ezzel tölt fel, de most már végérvényesen. Ahhoz, hogy ez valóban így történhessen, előtte elveszi mindazt, ami ennek nem megfelelő. Félelmeidet. Pont azon dolgokat, amik távol tartanak attól, hogy te magad megéld azt az isteni teljességet, aki valójában vagy. Ezért érezheted ezt nehéznek, hiszen itt most az ego került górcső alá, az ego, aki két-ségben tart, távol az egy-ségtől, és ő retteg, hogy elveszik hatalmát. Ezért ragaszkodhatsz hozzá, ez viszont gátolhat abban, hogy a kozmikus erőidet aktiváld.
 
Hidd el, akkor teszel magaddal a legjobbat, legtöbbet, ha pont hogy azzal nézel szembe ami a félelmed. Ez az egyetlen, ami elhozza neked a felszabadulást, de ezt igazán nem is tudom kifejezni, leírni, csak valahogy érzékeltetni. Mert ez egy olyan erő, ami ilyenkor felszabadul, ami azt a belső erőt adja, amikor azt érzed hogy nincs lehetetlen. De ezt csak te tudod, te érzed, elmondani nem lehet. Csak saját magadat tudod legyőzni, mert kintről erre senki nem képes. De most, Plútó erejével meg tudod tenni. Már egy ideje jönnek feléd az események, helyzetek, emberek, akik hozzák, mutatják a példát, mintát, hogy hol is vannak ezek a félelmek. Ezt éljük nagyon intenzíven egy éve, de 2020. szeptembere óta abszolút. Tudatosítsd. Azzal tudod legyőzni. Más út nincs. És utána élvezd azt a kozmikus belső energiát, erőt, amit kapsz ezáltal.
 
Az istenek teljes serege támogat ebben, hiszen közben Mars is pont most lép fel a Tejútra, az Istenek útjára. Nimród koronájában jár most. A korona abszolút hatalmi jelkép, és Nimród szakrális király. A szakrális király az, aki az égből jön, az istenek közül egy, égi küldött, akire a polaritás ’csapdája’ nem hat. Ez az erő benned is ott lakozik, hiszen ő vagy te. Mars most innen merít, ebből nyeri erejét, és ez a Mars uralja a kos jelében haladó Napot és Merkúrt. Érzed ennek erejét?
 
Mindent megkapsz hát ahhoz, hogy igenis legyőzd magad. A rezgés ott van benned, Nimród király szakrális ereje, hogy lépj, irányítsd életed. Ráadásul Mars vasárnap, április 18-án eléri Nimród Saiph lábát is, azt a lábat, amivel Nimród az egység, az isteni felé lép.
 
Nem kell hát mást tenned, mint magadért, magadnak megtenni azt, amit csak te tudsz, legyőzni saját belső félelmeidet, feltöltekezni a fény kozmikus erejével, és majd szintet lépni. Kilépni a tudatlanságból, fel, a tudatosságba, vissza isteni tudatodba, oda, ahonnan egyszer elindultál, de most már saját tudatosságoddal lépsz vissza oda. És mindezt itt, a földi síkon megélve. Mekkora csoda ez.
 
Ennek lehetősége van ezekben a napokban. Hatalmas, hatalmas erők. Kívánom, hogy mindenki megtalálja magában mindezt, hogy ezzel emeljük a többieket is, a létezést magát.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9816502534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu