Erő és a lélek együttes játéka, a lélekerő születése
2021. április 11. írta: Csillagtenger

Erő és a lélek együttes játéka, a lélekerő születése

Nagyon készül már az új. Nagyon itt van, nagyon érezhető az új születése, a lélekerő megszületése, a belső teremtőerőd felszínre törése, ami bentről akar kitörni, a belső tudatosság akarja végre megmutatni magát. Ugye te is érzed? Hatalmas erő ez, amit most még lehet úgy érzel, hogy egy ’vihar’ tombol, dúl benned, és annyira nagyon ki akar törni. De ha egy kicsit jelen vagy ennek a viharnak, rájössz, hogy ez igazából nem is vihar a maga pusztító formájában, hanem egy olyan erő, a te teremtői tudatosságod, amit eddig csak sejtettél hogy benned él, de nem voltál benne biztos, és ő most azért tombol, mert eljött az ideje, hogy végre felszínre törjön. Meg akar születni ő, vagyis te, a tudatos isteni létező.
 
Ezt már érezheted néhány napja, folyamatosan erősödik hatása. Mars indította, ki más mint a kis hadvezér, aki Nimród korona csillagaiban járva került kvadrát fényszögbe tegnap (árpilis 10-én) az Egység, a belső teljesség birodalmában haladó Neptunusszal. Ezzel elindult a belső tudatosság felszínre törése. Úgy képzeld ezt el mint a kundalíni kígyót, a belső tudatosságodat, aki a felszínre a mélyből a koronacsakrádon át kifelé. Oh, mekkora erő ez, aki meg tudja tartani hatalmas tudáshoz, látáshoz jut. Ezt erősíti, fokozza Hold, aki ma (április 11-én) együtt áll Merkúrral a Halak csillagaiban, majd holnap (április 12-én) a Nappal, ezzel megszületik az Újhold szintén a Halak csillagaiban. Ezzel az Újholddal eleve a Teremtő születik meg benned (Halak). És akkor jön a csúcs, Vénusz, aki ugyanezen a napon a már majdnem a Felfelé Úszó Halak fonalánál járva kvadrátba kerül a Nyilas íjat ellövő kezénél haladó Plútóval. Ebben pedig a teremtőerők abszolút szintlépése van amiben ott a cél, és az irány egyszerre. Érzed ennek az erejét, üzenetét? Nimród, a beavató, Halak a Megváltó és Nyilas a fény energiája kapcsolódik. És ha jobban belemegyünk a csillagképek energiájába, Nimród koronája, a koronacsakrád aktiválódásának pontja, a Halak mindkét, szavakon túli energiája, a legbelső csodálatosabb birodalmának, a belső teljességnek része (Egység), és a kiemelkedés pontja, ahol ki tudunk lépni a szenvedésből (Felfelé Úszó Halak), valamint a Nyilas célzó keze, aki az irányt adja. A Fény, a Megváltó és a Beavató energiái vannak most összekötve a mindent átminősítő erővel Plútóval, a teljességet elhozó Neptunusszal és a fizikai létünket szimbolizáló bolygókkal.
 
Vagyis ami most történik, az a belső erőd felszínre törése és tudatosodása (Mars és Neptunusz). A Visszaúszó Halak fonalában megszülető Újhold által visszakapod Teremtői tudatosságod (vissza, tehát már van, csak most tudatosodik), miközben egyszerre radikálisan, visszavonhatlanul (Plútó indítja) új szintre lép fizikai világot teremtő erőd (Vénusz).
 
Innen valóban más lesz az élet. És ezzel még nem is árultam el mindent, mert Nap és Merkúr is érkezik, a következő héten ők kerülnek kvadrátba Plútóval miközben együtt állnak a Felfelé Úszó Halak fonalánál. Na az lesz egy olyan energia, amire fel kell készülni, hiszen itt, és most valami visszavonhatatlanul megváltozik (erről egy másik írásban). De elsőként Vénusz csinálja egy Újhold ’árnyékában’. Az a Vénusz, aki épp a fizikai világodat teremti, és hamarosan belép saját birodalmába. Nagy termékeny idők jönnek április 14-ét követően. De hogy mi az amit teremtesz, mi az amit elindítasz, ahhoz ez a ma-holnapi nap adja az alapot. Figyelj hát arra mi ’tombol’ benned, engedd útjára ami nem a fénynek megfelelő és használd ami épít, ami előrevisz. Lásd azt az új világot, a sajátodat, mert te teremtesz, és lépj felé, indulj el irányába. Tedd meg, akkora erőt, tudatosságot, belső kundalínit és plutonikus hátteret kapsz hozzá, amivel mindent átírhatsz. Ez most van és nem többet. Élj vele, élj, éld Vénuszt, éld meg belső erőidet, tedd fel a koronát a fejedre, és légy önmagad életének tudatos irányítója. Ehhez az kell, hogy megéld és te működtesd ezen belső erőidet.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7016497332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu